Za drobną opłatą przyjmuje lekarz.
Za drobną opłatą przyjmuje lekarz.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten doktor jest na śródmieściu już kilka lat.
Ale teraz wlazł na kładkę "Czaskofskiego" więc wina Tuska, nie rozumiesz logiki prawackiego betonu??
Ale teraz wlazł na kładkę "Czaskofskiego" więc wina Tuska, nie rozumiesz logiki prawackiego betonu??
Jak nazwać faceta, którego ojciec napierdalał a żona kurwiła się po urodzeniu dziecka?
- Tusk
Ale lewacy znajdą wytłumaczenie
Głosowaliscie warszawiacy na niego to macie xDD i bardzo dobrze wam.
A co ma się trzaskowski do tego rząd pisu wpuszczal kozojebców?
[ Dodano: 2024-06-29, 22:21 ]
Jak nazwać faceta, którego ojciec napierdalał a żona kurwiła się po urodzeniu dziecka?
- Tusk
Ale lewacy znajdą wytłumaczenie
Pomyliłeś historie ze swoją rodziną, ale widać próbujesz tę traume wyprzeć z pamięci
Tyle się pierdoli ile to pisiory wpuścili brudasów ale dokumentów na to nie ma. Najlepsze że to od +-3 MSC (rządzi rudy) - wychodzą takie kwiatki więc przestań sam siebie okłamywać
Ciekawe, czy wyznawcom pisowskiego bolszewizmu wywala blue screena za każdym razem, gdy normalni ludzie przytaczają ten argument...
@:
Tyle się pierdoli ile to pisiory wpuścili brudasów ale dokumentów na to nie ma. Najlepsze że to od +-3 MSC (rządzi rudy) - wychodzą takie kwiatki więc przestań sam siebie okłamywać
Aha, mhm
Pomyliłeś historie ze swoją rodziną, ale widać próbujesz tę traume wyprzeć z pamięci
"Między nami" - Malgorzata Tusk, dokształć się nieuku
"Standardowe to nie było. Nie powiem, że z dobrym efektem, bo przemoc nigdy nie daje dobrych efektów. Wszyscy moi koledzy dostawali, ale mój ojciec może bił trochę częściej i mocniej. Jedyny dzień, kiedy starał się być łagodniejszy, to Wigilia, ale i tak mu nie wychodziło." D.Tusk
"Chciałam odejść, gdy nasz synek miał półtora roku [...] Znalazłam. Zakochałam się, tak po prostu, nie wiadomo kiedy. Znowu ktoś zwracał na mnie uwagę". - Małgorzata Tusk
Nie musisz odszczekiwać, musisz wierzyć i ufać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów