Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poliqon 2024-06-29, 21:50 14
kładka trzaska więc lekarz też uśmiechnięty jest
Zgłoś
Lobo24 2024-06-29, 21:58 7
Ten doktor jest na śródmieściu już kilka lat.
Zgłoś
wchujemuje21 2024-06-29, 22:04 86
Głosowaliscie warszawiacy na niego to macie xDD i bardzo dobrze wam.
Zgłoś
Geraldinio 2024-06-29, 22:08 36
Lobo24 napisał/a:

Ten doktor jest na śródmieściu już kilka lat.

Ale teraz wlazł na kładkę "Czaskofskiego" więc wina Tuska, nie rozumiesz logiki prawackiego betonu??

podpis użytkownika

Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Zgłoś
mazga50 2024-06-29, 22:08
Zbiera na nostryfikację dyplomu...
Zgłoś
turor 2024-06-29, 22:17 24
Geraldinio napisał/a:

Ale teraz wlazł na kładkę "Czaskofskiego" więc wina Tuska, nie rozumiesz logiki prawackiego betonu??

Jak nazwać faceta, którego ojciec nap🤬lał a żona k🤬iła się po urodzeniu dziecka?

- Tusk

Ale lewacy znajdą wytłumaczenie
Zgłoś
pazuzu 2024-06-29, 22:18 32
wc🤬jemuje21 napisał/a:

A co ma się trzaskowski do tego rząd pisu wpuszczal kozojebców?

[ Dodano: 2024-06-29, 22:21 ]
turor napisał/a:

Jak nazwać faceta, którego ojciec nap🤬lał a żona k🤬iła się po urodzeniu dziecka?
- Tusk
Ale lewacy znajdą wytłumaczenie

Pomyliłeś historie ze swoją rodziną, ale widać próbujesz tę traume wyprzeć z pamięci
Zgłoś
Mnich94 2024-06-29, 22:21 13
@pazuzu:

pazuzu napisał/a:

Tyle się p🤬li ile to pisiory wpuścili brudasów ale dokumentów na to nie ma. Najlepsze że to od +-3 MSC (rządzi rudy) - wychodzą takie kwiatki więc przestań sam siebie okłamywać
Zgłoś
Geraldinio 2024-06-29, 22:23 10
pazuzu napisał/a:

Ciekawe, czy wyznawcom pisowskiego bolszewizmu wywala blue screena za każdym razem, gdy normalni ludzie przytaczają ten argument...

podpis użytkownika

Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Zgłoś
zbynekmaslanka 2024-06-29, 22:23 1
W moim mieście od groma czarnych, skośnookich (chyba też z tajlandii, tak na oko oceniam), ukraińców. Ostatnio zacząłem zauważać (czego wcześniej nie było), że oni prowadzają się z Polskimi dziewczynami . Nie wiem co jest przyczyną ich takiego nagłego wysypu.
Zgłoś
banerr 2024-06-29, 22:25 6
Kolejne gówno z Czajki wypłynęło.
Zgłoś
pazuzu 2024-06-29, 22:26 18
Mnich94 napisał/a:

@:
Tyle się p🤬li ile to pisiory wpuścili brudasów ale dokumentów na to nie ma. Najlepsze że to od +-3 MSC (rządzi rudy) - wychodzą takie kwiatki więc przestań sam siebie okłamywać

Aha, mhm

Zgłoś
Caanonierka 2024-06-29, 22:26 24
wc🤬jemuje21 napisał/a:

Zgłoś
turor 2024-06-29, 22:26 8
pazuzu napisał/a:

Pomyliłeś historie ze swoją rodziną, ale widać próbujesz tę traume wyprzeć z pamięci

"Między nami" - Malgorzata Tusk, dokształć się nieuku

"Standardowe to nie było. Nie powiem, że z dobrym efektem, bo przemoc nigdy nie daje dobrych efektów. Wszyscy moi koledzy dostawali, ale mój ojciec może bił trochę częściej i mocniej. Jedyny dzień, kiedy starał się być łagodniejszy, to Wigilia, ale i tak mu nie wychodziło." D.Tusk

"Chciałam odejść, gdy nasz synek miał półtora roku [...] Znalazłam. Zakochałam się, tak po prostu, nie wiadomo kiedy. Znowu ktoś zwracał na mnie uwagę". - Małgorzata Tusk

Nie musisz odszczekiwać, musisz wierzyć i ufać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem