Za drobną opłatą przyjmuje lekarz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Za drobną opłatą przyjmuje lekarz.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dgfdfg napisał/a:
kładka trzaska więc lekarz też uśmiechnięty jest
ale tak bedzie do pierwszej zimy
Nie jestem Lewakiem ale jak widzę, co pierdolą Prawaki, to się zastanawiam czy jednak oni nie są o dwa poziomy wyżej w kwestii spierdolenia umysłowego.
zbynekmaslanka napisał/a:
W moim mieście od groma czarnych, skośnookich (chyba też z tajlandii, tak na oko oceniam), ukraińców. Ostatnio zacząłem zauważać (czego wcześniej nie było), że oni prowadzają się z Polskimi dziewczynami . Nie wiem co jest przyczyną ich takiego nagłego wysypu.
p0lki dają dupy wszystkim tylko nie Polakom więc to akurat najmniej dziwne.
Głupie zwierzęta się kłócą o wyższość prosa nad owsem, a rudy i spółka likwidują im państwo.
Motłoch się znowu przebudzi jak Polski już nie będzie, tak jak w 1795
Motłoch się znowu przebudzi jak Polski już nie będzie, tak jak w 1795
Łapiesz kurwe we dwoch i przez barierke, szkoda tylko ze za chwile musisz szukad dobrego adwokata
wchujemuje21 napisał/a:
Głosowaliscie warszawiacy na niego to macie xDD i bardzo dobrze wam.
A co za pisdzielców ich nie było?
Kiedyś po mieście były bandy skinów i napierdalalisny takich ćpunów, bezdomnych, i cyganów a teraz niestety wszędzie kamery
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów