📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tam do ruskich nic nie mam ale kto inny mnie wkurza
Baba jak zwykle drze japę chuj wie po co...
Baba po upadku tego drzewa przed autem chyba zemdlała bo przestała w końcu drzeć pizdę.
oglądać bez audio
rasputin15 napisał/a:
Ja tam do ruskich nic nie mam ale kto inny mnie wkurza
Ja do ruskich nic nie mam. Nawet szacunku
Jak mnie wkurwia takie darcie pizdy. Na chuj się drze, tylko wszystkich irytuje dookoła.
10 w ruskim szpitalu, czyli też do piachu.
Zdychać ruskie kurwiszony. Oby jak najwięcej
Jebany odpad ewolucyjny musi drzeć ryja jakby to coś miało pomóc. Dobrze że ją później wyjebał z samochodu.
Kurwa kto rozkłada namiot przy wjeździe, ja pierdole kacapy jak zwykle jak zwierzęta.. Gdzie stanie, tam nasra, aby ruszać się nie trzeba było.
Cupracabra napisał/a:
Kurwa kto rozkłada namiot przy wjeździe, ja pierdole kacapy jak zwykle jak zwierzęta.. Gdzie stanie, tam nasra, aby ruszać się nie trzeba było.
Zgaduję, że nigdy na "dzikim" polu namiotowym nie byłeś...
To zwykle jest wygląda tak, że równolegle do linii brzegu jeziora biegnie droga i po obu jej stronach ludzie biwakują - tak jak na filmiku.
Kilka lat temu sam w środku nocy z żoną i dzieciakami zwijaliśmy obozowisko znam Zaglębocza i uciekaliśmy, bo pogoda się właśnie taka zapowiadała.
(potem czytałem, że było bezpiecznie )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów