📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Walka katoli i gimboteistów za 3....2....1.....0.
SteelMike napisał/a:
Walka katoli i gimboteistów za 3....2....1.....0.
Komentarz skopiowany z kwejka za 3....2.... a nie już jest
to by tłumaczyło potop
wy się śmiejcie na tym polega właśnie spór między kościołem Wschodnim a Rzymskim a Żydami A Protestantami. Dla jednych to potop dla 2 wielka spłuczka. Wszystko zależy od interpretacji książki- Która wali takimi ogólnikami i nie jest wbrew temu co się mówi uniwersalna. Ja tam wolę latającego potwora spagetti on mówi jasno PIWO i Spagetti przy 2h pracy dziennie
wy się śmiejcie na tym polega właśnie spór między kościołem Wschodnim a Rzymskim a Żydami A Protestantami. Dla jednych to potop dla 2 wielka spłuczka. Wszystko zależy od interpretacji książki- Która wali takimi ogólnikami i nie jest wbrew temu co się mówi uniwersalna. Ja tam wolę latającego potwora spagetti on mówi jasno PIWO i Spagetti przy 2h pracy dziennie
A polska wyszła ostatnia i nadal gównem ocieka. Koniec.
"It's... It's beautiful! So... beautiful!"
Piwo! Rozbawił mnie ten obrazek Boga wpatrzonego w kibel i mówiącego, że to co wysrał jest piękne.
Piwo! Rozbawił mnie ten obrazek Boga wpatrzonego w kibel i mówiącego, że to co wysrał jest piękne.
teraz wszyscy katolicy domagać się powinni zamknięcia autora komiksu, tak jak muslimy.
makarybenc napisał/a:
teraz wszyscy katolicy domagać się powinni zamknięcia autora komiksu, tak jak muslimy.
Całe szczęście że ja autorem nie jestem
SteelMike napisał/a:
Człowiekiem
Oczywiście że człowiekiem. Nawet ci wierze
>>Kliknij! <<
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów