📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak w Walking Dead.
Zwierzęta zawsze będą zwierzętami.Ukraińcy jak i żydzi państwa własnego nie powinni mieć.
astma, ja pierdolę, ale ty jesteś prymitywny człowieczku.
Ja tam nie mam nic przeciw. Niech się wszyscy wybiją. A jak Donald chcesz im pomóc to jedź tam sam.
Co za pojeby, nie dość że do cywili strzelają to jeszcze do ambulansu. Nawet naziści nie strzelali do medyków.
Piwo za wstawkę!
Piwo za wstawkę!
Dramat ludzki....... A tu gowniarze sie jeszcze pastwia komentarzami....
Kurwa co za jebani podludzie, gardzę mordercami i mam nadzieję że powieszą ich wszystkich publicznie za kutasy.
Chciałbym nadmienić że sprawcami tej masakry są żołnierze Ukraińscy(a właściwie gwardia narodowa sformowana z prawego sektora i innych banderowskich zjebów) odpowiadający za liczne mordy na cywilach. Wczoraj ostrzelali moździerzami szkołę i przeszkolę. Trzymam kciuki za separatystów, z dala od banderowskich kurw.
Strzelają do ruskich okupantów, cóż w tym dziwnego. Czy potępilibyście widok zabitych Niemców na polskich ulicach w 39?
No miłe to nie jest, ale jak się skurwiałe ruski pchają do sąsiedniego kraju z karabinami, to nie ma innego wyjścia, jak ich odstrzelić.
A jak nasze służby odstrzeliłyby Niemców albo rusków, którzy strzelali by tu do Polaków, tez byś napisał, że Polacy nie zasługują na własne państwo?
No miłe to nie jest, ale jak się skurwiałe ruski pchają do sąsiedniego kraju z karabinami, to nie ma innego wyjścia, jak ich odstrzelić.
A jak nasze służby odstrzeliłyby Niemców albo rusków, którzy strzelali by tu do Polaków, tez byś napisał, że Polacy nie zasługują na własne państwo?
Polacy już grzeją z lawetami po auta. Niebawem na otomoto.
mmaakkss@
Ty się widzę zero orientujesz. Głupiutki komentarz, oj bardzo głupiutki.
Dawidzer@ Tak, banderowskie świnie strzelają do nieuzbrojonych ludzi, którzy prockami zestrzelili helikopter - weź się ogarnij. Oni wyglądają jak cywile, ale to specnaz. Ruskie kurwy zawsze kłamią, że przynoszą pokój, a przynoszą komunizm, terror i masowe gwałty.
Co byś zrobił jakby te ruskie kurwy strzelały sobie do wojskowych helikopterów i ludzi na terenie Polski? Też byś nasze służby powiesił za kutasy? Weź się kurwa trochę zorientuj, a potem pisz.
Ty się widzę zero orientujesz. Głupiutki komentarz, oj bardzo głupiutki.
Dawidzer@ Tak, banderowskie świnie strzelają do nieuzbrojonych ludzi, którzy prockami zestrzelili helikopter - weź się ogarnij. Oni wyglądają jak cywile, ale to specnaz. Ruskie kurwy zawsze kłamią, że przynoszą pokój, a przynoszą komunizm, terror i masowe gwałty.
Co byś zrobił jakby te ruskie kurwy strzelały sobie do wojskowych helikopterów i ludzi na terenie Polski? Też byś nasze służby powiesił za kutasy? Weź się kurwa trochę zorientuj, a potem pisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów