W ogóle się z tobą nie zgadzam. Nie zwalaj winy na deskę, ponieważ pan z filmiku próbował usadzić dupsko na orczyku, zamiast usztywnić nogi Ani na desce ani na nartach nie wjechałby w taki sposób na orczyku, to nie krzesełka Po 6 latach jazdy na nartach, przesiadłem się na deskę i nie zaliczyłem ani jednej gleby na orczyku, a wjeżdżałem pod większe górki niż ten tutaj. A jak nie potrafi na desce nawet ustać to niech wypierdala jeździć koło parkingu po kamieniach, bo na stoku stanowi zagrożenie ( nie wspominając jak rozpierdolił przetarte już ładnie na orczyku ślady, "jadąc" w poprzek ). Pozdrawiam.
Potwierdzam. Także przesiadem się z nart na deske i nie miałem żadnego problemu na wyciagach. Polecam też powchodzić troche na górke i oswoić sie z deska zanim zacznie sie korzystac z wyciagu potem jest juz tylko latwiej. Pozdrawiam.
Kurwa banda idiotów którzy nagrywali tego chłopaka.. Kto nie próbował wyjeżdzać orczykiem na snowboardzie ten nie wie jakie to trudne.. Sam pamietam swoje początki wyjebalem sie z 5 razy ...
Tylko debil siada na orczyku, nieważne na desce czy nartach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów