sezon rozpoczęty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja wiem, że każdy się musiał nauczyć, ale jak na orczyku takiego widzę to się nóż w kieszeni otwiera :/
Kurwa banda idiotów którzy nagrywali tego chłopaka.. Kto nie próbował wyjeżdzać orczykiem na snowboardzie ten nie wie jakie to trudne.. Sam pamietam swoje początki wyjebalem sie z 5 razy i to wyglądało podobnie jak u tego chłopaka.A na filmiku idioci stoją i się śmieją a pewnie sami zapomnieli jak wyglądało to u nich na początku lub wgl nie próbwali..
prawie jak lublin. ciedziennie przechodze kolo globusa ale tam sie jeszcze sezon nie zaczal
troche jak Ostra gora w Dylgowce !
gdzie ten wyciag ?
gdzie ten wyciag ?
Chyba z 5 razy oglądałem ten filmik by się przyjrzeć czy to nie ja bo też kiedyś miałem taką akcję To trudniejsze niż się wydaje
Pośmiać się jest zawsze zdrowo, a on się w końcu nauczy
A nóż w kieszeni się otwiera jak startuje taki na długi szybki orczyk....
Sam podobnie na oślich łączkach zaczynałem
A nóż w kieszeni się otwiera jak startuje taki na długi szybki orczyk....
Sam podobnie na oślich łączkach zaczynałem
Potwierdzam , Ci co się smieją to pusie no-lify
Kurwa banda idiotów którzy nagrywali tego chłopaka.. Kto nie próbował wyjeżdzać orczykiem na snowboardzie ten nie wie jakie to trudne.. Sam pamietam swoje początki wyjebalem sie z 5 razy i to wyglądało podobnie jak u tego chłopaka.A na filmiku idioci stoją i się śmieją a pewnie sami zapomnieli jak wyglądało to u nich na początku lub wgl nie próbwali..
chuj w temat... "wgl", "bd" i inne spierdolone twory niedojebów z gimnazjum - skumajcie, to wkurwia ludzi ...
a co do tematu - pierwszy raz jak jeździłem na nartach to jeździłem na tych wyciągach bez problemu, nie wiem jak jest na desce bo deska jest dla pedałów z Hameryki
@up
"coś jest dla pedałów"
doskonały argument , a co do wjeżdżania- potwierdzam, chyba każdy snowboardzista ma takie początki z orczykiem, potem tylko lepiej
"coś jest dla pedałów"
doskonały argument , a co do wjeżdżania- potwierdzam, chyba każdy snowboardzista ma takie początki z orczykiem, potem tylko lepiej
Widać ktoś mu dobrze nie wytłumaczył, jak się zabierać za wsiadanie na orczyka. Znajomy tłumaczy to tak: bierzesz do ręki, a potem między nogi. Każdy to zapamiętuje
a ja dostałem dobrą radę na początek - zapomnij o orczyku przez pierwszy tydzień nauki jazdy na desce. Czas, który masz deskę na plecach podczas podchodzenia przeznacz na przekminę co zrobiłeś źle że właśnie zjechałeś na dupie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów