Jakieś skojarzenia ?
Jakieś skojarzenia ?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sensie, że o co chodzi?
o propagandowe, masowe marsze nazistów po zmroku z pochodniami, proporcami i insygniami propagującymi siłe faszyzmu w przededniu II WŚ... Być może ktoś zobrazuje to odpowiednim filmikiem lub zdjęciem bo nie mam czasu szukać. Miałem cię za gościa z lepszym zasobem wszechwiedzy.
A usunięcie zwrotki "Niemcy, Niemcy ponad wszystko..." to paranoja...
Dla Niemca Niemcy ponad wszystko.
Dla Polaka Polska ponad wszystko.
Dla Albańczyka Albania ponad wszystko.
itd.
W sensie, że o co chodzi?
w sensie że Scorpions to niemiecka grupa, a tak na powaznie:
o propagandowe, masowe marsze nazistów po zmroku z pochodniami, proporcami i insygniami propagującymi siłe faszyzmu w przededniu II WŚ... Być może ktoś zobrazuje to odpowiednim filmikiem lub zdjęciem bo nie mam czasu szukać. Miałem cię za gościa z lepszym zasobem wszechwiedzy.
Ten co wszystko wie . Kurwa nawet czegoś nie można nie wiedzieć bo taki kolega HAL z planety 9000/2 w konstelacji mądra głowa insynłuje , że byłeś zajebisty , a jak przytnie , że czegoś nie wiesz to jesteś głąb . Mam wrażenie , że jesteś kierownikiem zmiany w jakiejś wielkiej fabryce i myślisz , że znasz się na ludziach , a tak naprawdę wszyscy śmieją się z Ciebie za twoimi plecami , a Ty nawet o tym nie wiesz i lecisz przez życie na nieświadomce w błędnym przekonaniu , że jesteś mądrzejszy niż inni . Idź pan w huj .
Ten co wszystko wie . Kurwa nawet czegoś nie można nie wiedzieć bo taki kolega HAL z planety 9000/2 w konstelacji mądra głowa insynłuje , że byłeś zajebisty , a jak przytnie , że czegoś nie wiesz to jesteś głąb . Mam wrażenie , że jesteś kierownikiem zmiany w jakiejś wielkiej fabryce i myślisz , że znasz się na ludziach , a tak naprawdę wszyscy śmieją się z Ciebie za twoimi plecami , a Ty nawet o tym nie wiesz i lecisz przez życie na nieświadomce w błędnym przekonaniu , że jesteś mądrzejszy niż inni . Idź pan w huj .
eeee tzn, że inni mają prawo żyć w niewiedzy a HAL nie może lecieć na nieświadomce ? Zagadka
kojarzy
A wiesz co barwy niemiec oznaczają? Czarny- ich serca i myśli, czerwony- przelaną przez nich krew milionów ludzi, żółty- kolor zrabowanego złota, srebra, pieniędzy, itd.
A wiesz co barwy niemiec oznaczają...
Ale co to ma do rzeczy?
To nie wolno im już pochodni używać?
Kurwa 80 lat temu wojna się zaczęła...
Nie jestem germanofilem, uważam, że zbrodnie IIWW kładą się cieniem na tym narodzie na kolejne 1000 lat albo i dłużej, tak, zrabowali mnóstwo naszego majątku i powinni oddać. Ale tak to jest, że ktoś rabuje i nie chce oddać, może co najwyżej wypożyczyć...
Codex Gigas, manuskrypt zrabowany przez Szwedów z Pragi ponad 350 lat temu znajduje się w Szwecji i nie zamierzają go oddać.
W 2007 r łaskawie zgodzili się go wypożyczyć Czechom na rok..... tak kurwa, najpierw zajebali, a teraz pożyczają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów