Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podejrzewam że i w tym przypadku będzie to najlepsze wyjście dla tych którzy będą potencjalnymi ofiarami.
też miałem problem z tym gównem ale po 2 mailach sie uspokoiło wszystko. że takich kurwa oszustów się toleruje w tym kraju
Wszystkie programy opublikowane na stronach witryny dobre-programy.pl mogą zostać pobrane wyłącznie przy użyciu autorskiego programu "Downloader Gold", przeznaczonego do użytkowania jedynie przez abonentów odpłatnej usługi Członkostwa w Klubie Dobrych Programów. Programy eksponowane na stronach witryny dobre-programy.pl należą do innych firm oraz osób trzecich i są udostępniane również w tradycyjnych serwisach bezpłatnych. Eksponowanie zebranych programów, których licencjodawcą nie jest spółka G&G Ltd., ma na celu wyłącznie zachęcanie do wypróbowania naszego autorskiego programu "Downloader Gold", funkcjonalnie związanego z naszą odpłatną usługą premium. Decydując się na zamówienie usługi Członkostwa w Klubie Dobrych Programów umożliwiającej korzystanie z programu ”Downloader Gold”, będą mogli Państwo pobierać wszystkie programy zgromadzone na stronach witryny dobre-programy.pl oraz uzyskają Państwo dostęp do pozostałych funkcjonalności Usługi, w tym do funkcji ułatwiających i przyśpieszających pobieranie programów w innych serwisach. Roczna licencja członkowska za używanie programu „Downloader Gold” wymaga uiszczenia opłaty członkowskiej w wysokości 98 zł (cena zawiera podatek VAT). W ciągu pierwszych 14 dni od daty zarejestrowania się w naszym serwisie mają Państwo możliwość bezpłatnego przetestowania naszego oprogramowania. Korzystanie z naszej usługi jest całkowicie wolne od reklam. Znaki towarowe, znaki handlowe, logo oraz inne oznaczenia (w tym zawierające nazwy poszczególnych programów oraz ich producentów) są wyłączną własnością podmiotów na które wskazują i zostały użyte jedynie w celach identyfikacyjnych.
Jak się jest półmózgiem i podaje się dane nie czytając regulaminu to trzeba za to płacić.
jak chce się coś ściągnąć to warez albo torrenty a nie kombinowanie.
chuj mnie to boli w przyszłości też założę taką stronę i będę zarabiał na idiotach.
A jak potem opowiesz kolegom pod celą za co cię posadzili, to jeszcze tego samego wieczoru nabawisz się przeciągu w dupie.
Tylko ja podaje w danych name chuj123, surname kurwapizda ?
Dlaczego podajesz im swoje dane osobowe?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów