No i zajebisty przykład, dlaczego nieuzbrojone służby to idiotyzm. Usiłowanie zabójstwa z użyciem pojazdu mechanicznego, a odjebać kierowcy nie ma komu. Już nawet u nas się nauczyli, że do takich się strzela
Odjebać wkurwionego kierowcę tylko dlatego, że przez jakąś pizdę, która kazała zaparkować na pasie o dużym natężeniu ruchu, inni muszą cierpieć? W chuj miejsca na chodniku jest, żeby tam sobie ustawić swój wehikuł
Co to za kraj? Europa to nie jest, żółte tablice mają niektóre państwa Ameryki południowej oraz Azji hmmm
Może USA, w stanie Nowy Jork są żółte, chociaż najnowsze już białe. Albo jakiś inny stan bo każdy ma swoje zasady. Niektóre zmieniją kolor co kilka lat, chuj wie po co.
Co to za kraj? Europa to nie jest, żółte tablice mają niektóre państwa Ameryki południowej oraz Azji hmmm
Może USA, w stanie Nowy Jork są żółte, chociaż najnowsze już białe. Albo jakiś inny stan bo każdy ma swoje zasady. Niektóre zmieniją kolor co kilka lat, chuj wie po co.
Mała podpowiedź
Ja pierdolę, na bank gówniany kraj jakiś, skoro importowali Polonezy dla policji.
Soacha to w Kolumbii, no to faktycznie gówniany.
No i zajebisty przykład, dlaczego nieuzbrojone służby to idiotyzm. Usiłowanie zabójstwa z użyciem pojazdu mechanicznego, a odjebać kierowcy nie ma komu. Już nawet u nas się nauczyli, że do takich się strzela
weź mi kurwa pokaż w którym momencie on próbuje kogoś rozjechać oprócz w twojej wyobraźni?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów