📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przyszli wczoraj do mnie i wręczyli mi zaproszenie na zebranie ich sekty... do tej pory nie mogę się otrząsnąć ...
ja jak przyjechałam wczoraj do domu miałam w drzwiach ulotkę "Koniec jest bliski" czy coś w ten deseń i oczywiście wyznaczone daty i miejsca spotkań, na których to dowiem się jak przetrwać koniec świata
o tak, kurwa z nimi jest dopiero horror.
Jak na Sądzie Ostatecznym się okaże, że to oni mieli rację, to będziecie sobie pluć w brodę, że ich nie wpuściliście
Demoness napisał/a:
ja jak przyjechałam wczoraj do domu miałam w drzwiach ulotkę "Koniec jest bliski" czy coś w ten deseń i oczywiście wyznaczone daty i miejsca spotkań, na których to dowiem się jak przetrwać koniec świata
o dokładnie tym samym mnie poczęstowali ;P
Jehowi jeszcze są znośni, czego nie można powiedzieć o zagorzałych katolikach :]
No, jechowców można nie wpuszczać, a zagorzałych katoli trudniej się pozbyć...
U mnie byli kilka dni temu, jak autko mylem. Standardowo dziendobry czy mozemy panu wreczyc ulotke. Spytalem czy swiadkowie jehowy, powiedzieli ze tak, a ja glupio odparlem ze jestem nie wierzacy... Auta nie umylem, sygnal WROTKI-8 i trza bylo do chaty uciekac
ciekawe jaka maja prowizje od 'nawrocenia'
Nie wiem co gorsze... Jehowiec powracający co 3 dni czy jezus który wróci raz i wszstko spierdoli
Jezus nie musi wracać, on nas z daleka rozpierdoli...
Laserowymi oczami.
jeszcze sie chyba Jehowi z moja babka nie spotkali... szybko by ich przegonila
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów