Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A czego ona się spodziewała?
A chuj wie co siedzi we łbie takiemu zbiornikowi na sperme, gorzej że ma prawa wyborcze
[ Dodano 2024-06-25, 22:35 ]
Radzę ludzią świadomym stworzyć grupy w swoich rejonach które w sytuacji gwałtu,pobicia,kradzieży wszelakich problemów z inżynierami zaczną same reagować. Policja ma unikać skandali z nimi wszyscy będą nam wkręcać , że nie ma problemu. Więc załatwmy sprawy samemu. To my tworzymy panstwo. Pozwolimy sobie wejść na głowę szmatoglowym i dindusą to będziemy mieli opony na głowach za 10 lat prosta sprawa...
Przecież dotkniesz taki syf i zaraz ci sąd rejonowy których większość od lat należy do kasty PO przypierdoli puche lub zawiasy i wpłatę hajsu na utrzymanie tego syfu
Nieważne ile, ważne, że się zdarzyło. A jakby było 2560 to też byś powiedział, że tylko tyle. Nie patrząc zupełnie na poglądy polityczne, ale jak czytam niektóre komentarze, to Wasza moralność jest na poziomie dna. Jak ukradnę 10 tysięcy złotych to też powiesz, że to tylko 10 tysięcy, żadna afera. Każde przestępstwo trzeba karać.
napisałes kilkaset tysiecy....
to raczej ważne w kontekście liczby 607....
to już jest manipulacja, nieświadoma może ,ale jest
Uśmiechnięta Polska
Z filmu można wywnioskować, że to nie są nielegale..... Tylko ci sprowadzani na potęgę w ostatnich latach... W najmniejszych dziurach od kilku lat ciapaki się kręcą.... Ale "wina Tuska"....
Poszukaj sobie hasła "afera Wawrzyka".
Jest o tym jak PiS sprzedał kilkaset tysięcy
POLSKICH WIZ.
Jak nie wiesz co to jest wiza i do czego uprawnia,to sobie poszukaj w sieci, bo szkoda mi czasu na tłumaczenie takich rzeczy fanatycznym zjebom od kaczora-morawieckiego-tuska i innych tego typu zwierząt.
Tylko, że finalnie to był fake news. Wizy owszem sprzedano, ale nie kilkaset tysięcy, a prawdopodobnie kilkaset. Przy czym handel wizami to nie jest temat związany z jedną czy drugą partią, a korupcją panującą od zawsze w konsulatach polskich. Jeszcze na długo przed wojną polska wiza w takim konsulacie we Lwowie kosztowała 200 dolarów. Więc to nie PiS czy PO tylko sprzedajne kurwy urzędnicze z placówek dyplomatycznych.
im o to chodziło żebyście debile się nie dowiedzieli tylko cieszyli się, że deszcz pada wam 8 lat pluli w ryj a robili co chcieli po cichuczy szanowny zjeb mógł by mi pokazać gdzie się poprzednia zjebana partia zgodziła na wjazd tych pedofili???? Bo jakoś sobie kurwa nie przypominam!!!
[ Dodano: 2024-06-26, 03:50 ]
Wejście za furtkę na moim terenie od razu oznacza wyrok. Po chuj ona z nimi dyskutuje?
Dużo już ich ubiłeś, napinaczu? Dalej, pochwal się.
"To są rzeczy dla dzieci" - tak jakby chciała w nich wzbudzić litość, gdzie u nich dzieci są jak psy, a w razie draki idą na pierwszy ogień.
"Wypadałoby zapytać" - tutaj to normalnie XD będą się baby pytać o cokolwiek?
"Nie wolno kraść" -
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów