Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O ile się nie mylę, to są ci legalni kaczora. I już takie numery, drastyczny wzrost przestępczości. Pomyślcie co będzie jak będą nielegałowie tuska.
Co ty pierdolisz lewacki uśmieszku.
Dużo już ich ubiłeś, napinaczu? Dalej, pochwal się.
Nigdzie nie wspominałem o ubijaniu. Poza tym jak się mam nie wkurwiać, kiedy widzę takie sceny. Sam się zastanów
czy szanowny zjeb mógł by mi pokazać gdzie się poprzednia zjebana partia zgodziła na wjazd tych pedofili???? Bo jakoś sobie kurwa nie przypominam!!!
O mamy pisiora niemytego. Nie wiem gdzie, czy w gabinecie premiera czy w domu karła na Żoliborzu ktoś wydał zgodę, ale jakbyś zobaczył warszawe dzisiaj i w 2016 to 2 różne miasta. Pełno ciapatych, ukraincow i bialorusinow. Jeden wielki spęd w centrum i nawet w nowych blokach. Posłuchaj trochę danych od konfy, które przytaczali rok temu.
Kurwy pisowskie nam tyle imigrantów załatwiły że ja pierdole zjebie.
Poszukaj sobie hasła "afera Wawrzyka".
Jest o tym jak PiS sprzedał kilkaset tysięcy
POLSKICH WIZ.
Jak nie wiesz co to jest wiza i do czego uprawnia,to sobie poszukaj w sieci, bo szkoda mi czasu na tłumaczenie takich rzeczy fanatycznym zjebom od kaczora-morawieckiego-tuska i innych tego typu zwierząt.
Kurwa jaki pajac jesteś. same patałachy od Tfuska przyznały ze było tych wiz az 362 gamoniu. ale jak sie jest ślepym wyznawcą Pełowizmu to sie ma oczy zamknięte. Nie przeczę natomiast że pisowcy sprowadzili do kraju 120k imigrantów zarobkowych, ale ludzie ci z tego co wiem mieszkają w miejscach wyznaczonych przez firmy w których pracują.
[ Dodano: 2024-06-26, 10:03 ]
O mamy pisiora niemytego. Nie wiem gdzie, czy w gabinecie premiera czy w domu karła na Żoliborzu ktoś wydał zgodę, ale jakbyś zobaczył warszawe dzisiaj i w 2016 to 2 różne miasta. Pełno ciapatych, ukraincow i bialorusinow. Jeden wielki spęd w centrum i nawet w nowych blokach. Posłuchaj trochę danych od konfy, które przytaczali rok temu.
Kurwy pisowskie nam tyle imigrantów załatwiły że ja pierdole zjebie.
Boże Pajacu jebnięty przez Tfuska w dupe jebany. jak sam mówisz upadlińców i biołorushietów kurwa to sa prawdziwi uchodźcy wojenni no może niektórzy sie uchylaja od poboru tylko ale uchodźcy to ze mylisz pojęcia i nie ogarniasz rzeczywistości to jedno ale to ze jesteś kretynem to drugie. Sam pewnie się nie garniesz aby robić w budzie z kebabem ale z chęcią byś go zjadł. Wiadomo że imigracja zarobkowa był jest i będzie ale to są ludzie o których coś wiesz widzisz ich dokumenty. A nie zjeby które chuj wie co zrobiły u siebie i wjeżdzają do nas cali na biało nielegalnie. Z całej tej afery której nie było i nawet teraz her Bodnar przyznaje ze wydano 32 wizy z czego przyjechało osób jest taki plus że ludzie przejrzeli na oczy i wiedzą czym to sie może skończyć.
Uśmiechnięta Polska
Przecież dotkniesz taki syf i zaraz ci sąd rejonowy których większość od lat należy do kasty PO przypierdoli puche lub zawiasy i wpłatę hajsu na utrzymanie tego syfu
Oczywiście że policja bedzie swiadomowie ich bronić. Tylko wytłumacz mi jedno. Ja jako Facet wychowany w centrum Łodzi zrobiłem wiele głupot za które nie odpowiedziałem. I nie mówię tutaj o kradzieży jabłka ani wyjebaniu liścia jakiemuś lamusowi. Jeżeli obawiasz się ich i więzienia to przestań to oglądać i wyłącz ta stronę wez wlacz dokument w tv o zwierzętach i przestań się tym ekscytować ponieważ i tak nie zrobisz w tym kierunku nawet jak będziesz przyparty do muru. Pozdrawiam bez spinki wariacie
O ile się nie mylę, to są ci legalni kaczora. I już takie numery, drastyczny wzrost przestępczości. Pomyślcie co będzie jak będą nielegałowie tuska.
Po czym ich poznałeś że oni są od Kaczyńskiegop?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów