Ten tekst pokazujący w krzywym zwierciadle kwestię nadwrażliwości zakłamanego świata na rzekomy antysemityzm na YouTube znika w ciągu 2 sekund po opublikowaniu jako komentarz nawet na bardzo prawicowych kanałach
tak jakby automatycznie był usuwany przez algorytmy YouTuba.
Dlatego pod obrazkiem jest też w formie tekstu aby można było samemu sprawdzić jak cenzura podstępnie sobie działa. Dodajesz komentarz odświeżasz stronę i nie ma po nim śladu . Albo będziesz pokorny albo nie istniejesz
a wolność słowa to fikcja.
Antysemityzm to takie coś że wszyscy się tego boją i rywalizują w podlizywaniu się żydom
aby nie mieć przypiętej łatki antysemity co żydów jeszcze bardziej rozzuchwala.
Koniec z tym trzeba klątwę antysemityzmu unieszkodliwić mówiąc głośno dumnie z podniesionym czołem:
TAK JESTEM ANTYSEMITĄ W STOSUNKU DO TYCH CO NA POLSKĘ PLUJĄ.
A ty żydku uważaj abym nie nazwał cię anytypalestyńczykiem bo będziesz skończony
we współczesnym świecie z łatką
antypalestyńczyka nikt cię nie będzie lubił.
Każdy przejaw anypalestynizmu będzie ścigany z urzędu a negowanie holokaustu który
dokonuje się na biednym okupowanym narodzie Palestyńskim zostanie uznane za zbrodnie!
Wynoś się ty antypalestyńczyku ksenofobiczny nienawistny faszysto
jak możesz łamać zakaz nielubienia Palestyńczyków Wstydź się!
tak jakby automatycznie był usuwany przez algorytmy YouTuba.
Dlatego pod obrazkiem jest też w formie tekstu aby można było samemu sprawdzić jak cenzura podstępnie sobie działa. Dodajesz komentarz odświeżasz stronę i nie ma po nim śladu . Albo będziesz pokorny albo nie istniejesz
a wolność słowa to fikcja.
Antysemityzm to takie coś że wszyscy się tego boją i rywalizują w podlizywaniu się żydom
aby nie mieć przypiętej łatki antysemity co żydów jeszcze bardziej rozzuchwala.
Koniec z tym trzeba klątwę antysemityzmu unieszkodliwić mówiąc głośno dumnie z podniesionym czołem:
TAK JESTEM ANTYSEMITĄ W STOSUNKU DO TYCH CO NA POLSKĘ PLUJĄ.
A ty żydku uważaj abym nie nazwał cię anytypalestyńczykiem bo będziesz skończony
we współczesnym świecie z łatką
antypalestyńczyka nikt cię nie będzie lubił.
Każdy przejaw anypalestynizmu będzie ścigany z urzędu a negowanie holokaustu który
dokonuje się na biednym okupowanym narodzie Palestyńskim zostanie uznane za zbrodnie!
Wynoś się ty antypalestyńczyku ksenofobiczny nienawistny faszysto
jak możesz łamać zakaz nielubienia Palestyńczyków Wstydź się!