Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
znowu wróciłem na sadolaTo jest policjant kretyni, miał prawo odjebać tego kundla. Pies na niego ruszył niesprowokowany, a tępe strzały nie potrafiły go uspokoić, miał dać się zeżreć? Właściciel pojazdu ma obowiązek zabezpieczyć samochód przed niepowołaną osobą, byście to wiedzieli gimbusy gdybyście mieli prawko.
"Pies na niego ruszył niesprowokowany"
Dawno tak nie parsknąłem śmiechem do monitora. Jak pies zwyzywa pieska od zapchlonych kundli to wtedy będzie już prowokacja?
Po co ludzie trzymają psy w domu? Nie wyglądał on na milusińskiego kundelka do pogłaskania. On ma bronić domu, posesji i zachował się bardzo dobrze. Tępy policjant nie potrafi zachować zimnej krwi i od raz sięga po pistolet.
"Pies na niego ruszył niesprowokowany"
Dawno tak nie parsknąłem śmiechem do monitora. Jak pies zwyzywa pieska od zapchlonych kundli to wtedy będzie już prowokacja?
Po co ludzie trzymają psy w domu? Nie wyglądał on na milusińskiego kundelka do pogłaskania. On ma bronić domu, posesji i zachował się bardzo dobrze. Tępy policjant nie potrafi zachować zimnej krwi i od raz sięga po pistolet.
Rozumiem, że miał czekać aż go upierdoli i dopiero wtedy odstrzelić a potem samemu zawieźć się do szpitala na szycie?
Widzę niektórym mózg do reszty zjadło.
Policjant zobaczył podejrzaną sytuację czyli otwarte auto - poszedł sprawdzić czy coś się nie dzieje.
A to, że tępe idiotki nie potrafiły utrzymać psa to wyłącznie ich wina. W takiej sytuacji nie ma czasu na zastanawianie się czy pies chce się przywitać czy atakuje. Albo tak jak ten facet strzelasz albo czekasz żeby zobczyć jak nastawiony jest pies, ale ryzykujesz, że cię powali i pogryzie.
Po pierwsze - Na temat uwarunkowań prawnych nie będę się rozwodził, ale o ile nie była to sytuacja zagrożenia życia (np. zaginione dziecko), to funkcjonariusz powinien stać przy furtce i dzwonić grzecznie dzwonkiem, ewentualnie dzwonić komóreczką na numer właściciela posesji. Na pewno nie miał prawa tam wejść.
Po drugie - Jak ktoś nie miał kontaktu z psami, to każdą psią reakcję odbiera jak atak. Policjanci powinni przechodzić odpowiednie szkolenie.
Po trzecie - dlatego jestem przeciwnikiem posiadania broni, przez kuców i inne spierdoliny umysłowe, które boją się własnego cienia i do wszystkiego by strzelały, bo się czują zagrożone.
To typowy amerykański domek gdzie ogrodzenie z przodu jest tylko tam, gdzie je widzisz na nagraniu. Pierwszą granicą posesji są drzwi.
Jesteś przeciwnikiem broni, bo psa zastrzelił policjant, który tą broń ma służbowo... Specjalnie tobie dałbym broń byś mógł się sam zutylizować, bo argumenty masz tak z dupy, że to aż boli.
@ Adra co za pajac z ciebie. Chyba jest roznica jak biegnie na ciebie jakies dziecko a pies ? Pies cie moze ugryźć a dziecko co ci moze zrobic ? Chyba ze jestesmy w Somalii to moze wyciagnac kalacha i do ciebie strzelac.
No jak to co, nie dalej jak 3 tygodnie tjakiś ~8 latek zastrzelił ~7 latkę bo mu psa nie pozwoliła pogłaskać i to nie w żadnej Somalii, tylko w USA właśnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów