Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nbcmiami.com/news/local/Familys-Dog-Shot-and-Killed-by-Police-Officer-...
W skrócie:
Policjant przejeżdżając przez dzielnicę zauważył otwarte drzwi od samochodu zaparkowanego przed domen. Postanowił zapukać i "pomóc".
Widać jaką niedźwiedzią przysługę wyświadczył. Pieprzony krawężnik - ciekawe czy jakby dziecko na niego z rozpędu wybiegło to też by zastrzelił.
Natomiast jeżeli teren był ogrodzony i zamknięty a nasz opalony jegomość wlazł od tak sobie na prywatną posesję to powinien być tak samo odstrzelony jak ten pies.
E, kolego weź te "środki ostrożności wszelakiej" wsadź sobie w buty. Jakby zostawili w ogródku niedojedzonego burgera, to też by dawało to komuś prawo włażenia do domu sprawdzania w jakim celu zostawił żarcie? Co to jest jakis obóz? Gdzie stróż pilnuje czy wszystkie buty są równo ułożone? Srać mi się chce na taką nadgorliwość wszelakich służb.
Nikt tam do domu nie włazi. Pan grzecznie puka do drzwi i odsuwa się od nich na 2 metry a właścicielka wypuszcza na niego agresywnego psa. Idealne zachowanie funkcjonariusza (o ile teren nie był ogrodzony), dodatkowo powinien aresztować właścicielkę.
Jeżeli teren posesji nie był zagrodzony i dzwonek do domu znajdował się przy drzwiach do których zbliżał się nasz opalony kolega to winni są właściciele psa. Sam bym go odstrzelił w obawie przed ugryzieniem. Te psy maja ponad tonę nacisku na szczękę.
Natomiast jeżeli teren był ogrodzony i zamknięty a nasz opalony jegomość wlazł od tak sobie na prywatną posesję to powinien być tak samo odstrzelony jak ten pies.
Sam masz kurwa tonę NACISKU na szczękę...Te psy mają tonę nacisku na cm2 gimbusie...
Sam masz kurwa tonę NACISKU na szczękę...Te psy mają tonę nacisku na cm2 gimbusie...
Nie czepiaj się szczegółów fajfusie z MASTKĄ.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów