📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ktoś zna piosenke w tle?
I tak najbardziej wkurwiają mnie takie barany jak ten ostatni, który widział, że gościu nie ma szans by się podniósł, ale cały czas go napierdala.
Moj ulubiony fragment to 2:20.
3,38 na slow motion widac pieknie jak mu sie ryj deformuje po ciosie
Najbardziej spodobało mi się spojrzenie kolesia na sędziego przed soccer kickiem w 2:53. Normalnie jakby chciał powiedzieć "mogę, ale na pewno?" ;D Kojarzy ktoś co to za walka, bo jak większość widziałem to tej nie kojarzę.
A co do osób mówiących że kolesie dobijający na wpół przytomnych przeciwników to debile:
Po pierwsze, w trakcie walki jest taka adrenalina, że się nie zauważa, czy kolesiowi już zgasło światło, czy jeszcze się ogarnie.
Po drugie nikt nie będzie ryzykował tym, że rywal, który może zrobić zawodnikowi niezłe kuku, ogarnie się i będzie w stanie się obronić. Nie upewniasz się czy jest nieprzytomny oglądając go i dając mu w ten sposób szansę na obronę, tylko napierdalasz aż będzie pewne, że zasnął.
Po trzecie o tym czy koleś już ma dość decyduje sędzia i na jego głowie jest zareagowanie w odpowiednim momencie. Zawodnik ma bić dotąd aż go sędzia nie odciągnie.
A co do osób mówiących że kolesie dobijający na wpół przytomnych przeciwników to debile:
Po pierwsze, w trakcie walki jest taka adrenalina, że się nie zauważa, czy kolesiowi już zgasło światło, czy jeszcze się ogarnie.
Po drugie nikt nie będzie ryzykował tym, że rywal, który może zrobić zawodnikowi niezłe kuku, ogarnie się i będzie w stanie się obronić. Nie upewniasz się czy jest nieprzytomny oglądając go i dając mu w ten sposób szansę na obronę, tylko napierdalasz aż będzie pewne, że zasnął.
Po trzecie o tym czy koleś już ma dość decyduje sędzia i na jego głowie jest zareagowanie w odpowiednim momencie. Zawodnik ma bić dotąd aż go sędzia nie odciągnie.
Sędziowie pełna profeska, nie to co trutnie na KSW. Nie wiedza z czego żyją
kurwa i to są walki, każdy zawodnik ma szacunek do tego sportu i reprezentuje sobą pewien poziom. A w Polsce? "A w Polsce jak w lesie"~testo... szopki i gówno, cipka striptizer na ringu, Pudzian co to też kurwa nie wiadomo co tam robi, nędza! Dobrze, że chociaż Materla ostatnio pokazał ile znaczy dla niego ten sport i z rozjebanym ryjem napierdalał dalej - szacun.
Manipulator napisał/a:
I tak najbardziej wkurwiają mnie takie barany jak ten ostatni, który widział, że gościu nie ma szans by się podniósł, ale cały czas go napierdala.
widać, że jedyne co biłeś, to 10 lat młodszą siostrę, ale i tak wtedy gdy spała, bo na żywo nie miałbyś szans. Jest coś takiego jak adrenalina (w Twoim przypadku będzie to sowity kleks w dżinsach bądź od razu kupa w gaciach, gdy zacznie się niebezpiecznie).
Manipulator napisał/a:
A mnie wkurwiają tacy którzy potrafią tylko hejtować a klatke czy ring widzieli tylko z przed szklanego kwadratu ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów