📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Nie wiem o chuj tej kobiecie minister czy chuj wie co chodzi. Wszystkie bajki są poprawne, mężczyzna zarabia, kobieta utrzymuje dom. Bóg to słowo w rodzaju męskim i przecież od wieków jakoś tak się utrzymuje że bóg to mężczyzna. W dupach się kurwa przewraca
Równo uprawnienie nastąpi dopiero gdy jakiś mężczyzna będzie chciał zostać kobietą, a nie na odwrót.
ale po co sie feministki wpierdalaja w tematy dziecięce? nigdy ich nie bedą miały po chuj drazyc temat
"W guowach się popierdoliło!"
"Równouprawnienie dla psów i kotów! Czemu mój kot nie jest traktowany jak pies!? To oburzające.. To wbrew jakimkolwiek normom przyjętym przez UE!" Mniej więcej tak w moim mniemaniu wygląda równouprawnienie.
Ja myślę, żeby wszystkie panie feministki wysłać do krajów islamskich, żeby walczył o zmiany w koranie allaha i mahometa na rodzaj nijaki. Swoją drogą, jezus też chyba był kobietą, judasz już nie, bo jak już by był to byłby problem, że negatywny model kobiety. Panowie, możecie mi powiedzieć jak dobrze przypierdolić feministce żeby się opamiętała ?
Przecież według biblii Bóg stworzył człowieka na własne podobieństwo i pierwszym człowiekiem był facet a później kobieta...
Chlop w robocie, baba w domu - to przeczy rownouprawnieniu. Teraz co bedzie? Moze niech sie za koszykowke wezma, niscy sa dyskryminowani. Jebana zenada.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów