📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chcieliście Unii to teraz przyjmujcie jej debilne postanowienia na klatę
W dupach się poprzewracało ! Trochę łańcucha chłopy poluzowały i już kurwa rewolucję będą robić. Niech zapierdalają te idiotki do ciapatych walczyć o prawo kobiet, bo tam baba zna swoje miejsce, a jak coś jej nie pasi, to na placyku chłop ją kładzie i napierdolą jej kamieniami.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Miejsce samicy jest przy dzieciach, a więc w domu. I to jest najbardziej uniwersalne prawo - prawo natury.
Owszem, dzisiejszy model zachodniego społeczeństwa daje szanse kobietom na samorealizację i karierę zawodową, ale biologii i tak nie oszukasz... Za dwadzieścia lat lobby homoseksualne będzie się pewno domagało zakazywania książek w których przedstawiono małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny.
Miejsce samicy jest przy dzieciach, a więc w domu. I to jest najbardziej uniwersalne prawo - prawo natury.
Owszem, dzisiejszy model zachodniego społeczeństwa daje szanse kobietom na samorealizację i karierę zawodową, ale biologii i tak nie oszukasz... Za dwadzieścia lat lobby homoseksualne będzie się pewno domagało zakazywania książek w których przedstawiono małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny.
pewnie kurwa zapierdolcie jeszcze bajki i wychowujcie dzieci na grach komputerowych. ja pierdole tych feministek to juz nawet ruchac by mi sie nie chcialo
Ja rozumiem, że kobiety chcą równouprawnienia. Nie mam nic przeciwko tak szczerze. Ale, kurwa, to co te jebnięte feministki wymyślają jest już chore. Zakazać bajek w których mężczyzna pracuje a kobieta zajmuje się domem? KURWA MAĆ, to jest naturalny model rodziny od co najmniej 4 tysięcy lat, a jakaś banda jebniętych na mózg klientek chce to negować? Powinny się jebnąć w łeb, może by zmądrzały.
No cóż, zakazywanie przekazywania jakichkolwiek treści (a tu kurwa chodzi o bajki jeno) niezgodnych z IDEOLOGIĄ rządzących kojarzy się tylko z jednym-> Totalitaryzmem, jak można mówić o tym że Unia Europejska jest demokratyczna i zapewnia wolność?!? To już jest normalnie pukurwione...
Suty_dziobaka napisał/a:
Pojebało ich.
Już to robią, np. we Francji jeżeli dobrze pamiętam. Rozmawiałem o tym z nauczycielem od WOSu
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
nosz kurwa ja pierdole...
nic innego mi na myśl nie przyszło...
nic innego mi na myśl nie przyszło...
Kurwa mać, ale wy panikujecie. Jakaś idiotka coś sobie ubzdura, a wy już w płacz jakby to miało się zaraz stać standardem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów