Włosi z Pagani jarają się, że ich Zonda skończyła kółko na Nurburgringu w 6:47. Dwóch anglików w BMW pokazało, że można zrobić to dużo szybciej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pokaż mi kurwa na mapce nurburgringu w którym miejscu jest ten wjazd,bo byłem w te wakacje na nurburgringu,zrobiłem kilka kółek i za chuj takiego wjazdu nie było.
@Czerstwy z opisu filmu na YT
@malin71 nie będziesz mi kurwa mówił, co mam robić
@malin71 nie będziesz mi kurwa mówił, co mam robić
6:47... kierwa na motocyklowy rekord tego toru z 2012 to 7:10... jak oni to zrobili?
Pagani była oczywiście przerabiana i miała siłę docisku, "że ja pierdole". A poza tym auto jest szybsze od motoru w zakrętach i max prędkość tego Pagani też pewnie była większa.
@czerstwy Pod koniec filmu widać środkową konsolę która jest charakterystyczna dla BMW z tamtego okresu.
oho, ktos odkopal stare zakurzone pudelko gdy w pl internet byl na dyskietkach
Davis93 napisał/a:
Pagani była oczywiście przerabiana i miała siłę docisku, "że ja pierdole". A poza tym auto jest szybsze od motoru w zakrętach i max prędkość tego Pagani też pewnie była większa.
To była Zonda R, tak hardcore'owa, że nie spełnia wymagań FIA i wymagań większości torów, jest za szybka, za mocna i za głosna Możesz się nią ścigać...na własnym torze.
SNICKERS
@czerstwy: Wiadomo, że BMW, bo nawiew (widziany ułamek sekundy w 0:37) charakterystyczny dla E30, a dolna wysuwana część foteli wskazuje że wersja M, taka jak na tym oto obrazku.
@malin: W 0:06 za automatem widać napis: "General Terms and Conditions for driving on the Nurburg Ring", więc nie wyszło ci kozaczenie o znajomości toru.
@malin: W 0:06 za automatem widać napis: "General Terms and Conditions for driving on the Nurburg Ring", więc nie wyszło ci kozaczenie o znajomości toru.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów