Idźcie w chuj.
Wszystko jest dla ludzi kurwa mać i niech ludzie sami decydują co chcą żreć, pić i palić.
And again - nie nasza kurwa wina, że obracasz się wśród zjebów i jak zjeb wyrażasz sobie na ich podstawie opinię o wszystkich ludziach na Ziemi
Nie mówię tutaj o wszystkich ludziach tylko o napotkanych w moim życiu ćpunach i kto tutaj obraca się w jakim towarzystwie drobny ćpunku.. Wyraziłem się dość jasno żeby zrozumieć że piszę tylko o tej danej grupie ludzi(czyt. podludzi). Ale że Ty ćpunku zadajesz się tylko z takimi osobami to wydawało Ci się że obrażam wszystkich ludzi na ziemi. Człowieku Ty nawet nie potrafisz porządnie mojego tekstu zacytować Musieli Cię bardzo lubić w szkołach takich frajerów jak Ty najłatwiej wykorzystywać, bo nie jesteście asertywni śmiecie
Albo powinni wprowadzić prohibicję na wszelkie używki i być konsekwentnymi, albo zaprzestać tej hipokryzji i wmawiać ludziom, że marihuana to prosta droga do heroiny. No kurwa, chyba nic dziwnego, skoro często to ci sami dealerzy, którzy tworzą czarny rynek mj tworzą przy okazji czarny rynek twardszych narkotyków. Jak można kurwa być tak pozbawionym wszelkich umiejętności logicznego myślenia i rządzić jakimś krajem?
Nikogo nijak nie nazwałem i w gównoburzy nie uczestnicze. Zauwazyłem tylko hipokryzje użyszkodnika Pącki. Te dwa cytaty są z jednego jego postu. Tak więc milosciprzyjazn wstrzym ryj, bo widze że napaliłeś sie jak ruski strażnik na egzekucje.
to wykuriwaj do holandi jebany ćpunie, cwele od marihauny ktorzy szczescia w zyciu nie moga znalezc i sie wszedzie chwala jacy to nie sa cool bo ćpają.
musze przyznać, że to jest całkiem dobry troll(ing). co wrażliwsi mogliby go potraktować poważnie, nawet sie wkurwić
sorry. dopiero po fakcie spojrzałem i zauważytłem, że jednak znaleźli sie tacy co się osrali przez tego posta...
to wykuriwaj do holandi jebany ćpunie, cwele od marihauny ktorzy szczescia w zyciu nie moga znalezc i sie wszedzie chwala jacy to nie sa cool bo ćpają.
nawet mi cie nie żal xD
Jak widzę te komenty to mnie kurwa strzela. Lubisz zapalić sobie? To jesteś jebanym ćpunem i tyle. Alkohol szkodzi na wątrobę i trzustkę a to gówno na mózg, robi dziury i chuja pamiętasz. Wątroba się zregeneruje, z zepsutą trzustką da się żyć a z rozjebanym mózgiem jakoś się nie da... Więc nie pierdolicie od rzeczy, że alkohol to trucizna a to ścierwo leczy.
hahahahah niby 19 lat a pierdoli jakby mial 13
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów