Tyle,ze po alkoholu mi odpierdala i dlatego rzucilem to gowno w chuj.Jarac jaram bardzo rzadko,bo mam za duzo do ogarniecia spraw ktore spierdolilem przez ten nasz cudowny, dozwolony alkohol. Mimo, ze jestem raczej za jaraniem osoba palaca dzien w dzien i myslaca tylko na cisnieniu jak tu nie skrecic 3 dyn na bucha to taki sam cpun jak alkoholik myslacy od rana czym by tu sie najtaniej napierdolic, czy politoksykoman wpierdlajacy kazdego dragsa jaki sie nawinie.Wszystko dla ludzi, ale z umiarem.A jesli chodzi o nasza narodowa wodeczke to umiaru malo kto trzyma ale to przeciez normalne bo pije sie na smutki i radosci.
Stereotypami posługują się jedynie ludzie, którzy mają bardzo ubogi iloraz inteligencji.
Tak, a twój stary z twoim szwagrem jak piją razem wódkę, to później nawzajem wsadzają sobie najebani dildo w dupę, srają sobie na klatę i zlizują rzygając sobie do mordy ty zapewne nie wiesz nawet jak trawa wygląda.
Hipokryzja coś Ci mówi?
A sarkazm coś ci mówi?
Czemu nazywacie ćpunów ludzi jarających trawę, skoro niejeden z was chleje, pali szlugi, pije kawę, a często nawet nie wie, że jest uzależnionym od cukru.
Albo powinni wprowadzić prohibicję na wszelkie używki i być konsekwentnymi, albo zaprzestać tej hipokryzji i wmawiać ludziom, że marihuana to prosta droga do heroiny. No kurwa, chyba nic dziwnego, skoro często to ci sami dealerzy, którzy tworzą czarny rynek mj tworzą przy okazji czarny rynek twardszych narkotyków. Jak można kurwa być tak pozbawionym wszelkich umiejętności logicznego myślenia i rządzić jakimś krajem?
to wykuriwaj do holandi jebany ćpunie, cwele od marihauny ktorzy szczescia w zyciu nie moga znalezc i sie wszedzie chwala jacy to nie sa cool bo ćpają.
Morda i do kuchni. A reszta prawicowego czy lewicowego ścierwa wypierdalać.
to wykuriwaj do holandi jebany ćpunie, cwele od marihauny ktorzy szczescia w zyciu nie moga znalezc i sie wszedzie chwala jacy to nie sa cool bo ćpają.
Ty za to brzmisz jak szczęśliwy człowiek
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.Btw. Śmieszy mnie też to że tym zjebom wydaje się że ćpanie jest fajne i zazwyczaj jak poznaje nową osobę, która ćpa to nie potrafi rozmawiać na inne tematy jak tylko o tym ile wypalił, ile wciągnął, ile wypił.. pff patola.
Medium~"Chuj mnie obchodzi twoje życie, które jest meliną"
Jebie mnie opinia nastoletnich rastafarian, którzy za ciężko zarobione pieniądze rodziców upierdolą się tym gównem w weekend i nic nie robią. Nie rozwijają się... BA! Wydaje mi się że nawet się cofają stają się otępiali nie tylko na chwile tej "fazy" ale stopniowo coraz bardziej tumanieją. Wydaje mi się że nawet się cofają stają się otępiali nie tylko na chwile tej "fazy" ale stopniowo coraz bardziej tumanieją. Nie jestem jakimś pisowcem i nie zbijam piątek z Macierewiczem ale kurwa widziałem kilku takich drobnych ćpunków. Rozmowa gorsza z nimi niż z typami po lobotomii.
Skoro takie masz doświadczenia i wiedzę w temacie, to takich masz znajomych i otoczenie. Gratuluję
Tak więc ogólnie jebać ćpanie nie ważne czy to miękkie czy twarde narkotyki. Jak nie macie co robić ze swoim życiem tępe, grube, pryszczate małolaty to wypierdalać na dwór biegać, ćwiczyć, spotykać się z normalnymi ludźmi. Bo ludzie którzy wydają 30-60 zł na to żeby się ujebać na pół godziny to zjeby i degeneruchy, podludzie do gazu z nimi
Wyczuwam wielki ból dupy. Oj smutne te twoje życie, musieli cię ostro gnębić w szkole
Btw. Śmieszy mnie też to że tym zjebom wydaje się że ćpanie jest fajne i zazwyczaj jak poznaje nową osobę, która ćpa to nie potrafi rozmawiać na inne tematy jak tylko o tym ile wypalił, ile wciągnął, ile wypił.. pff patola.
And again - nie nasza kurwa wina, że obracasz się wśród zjebów i jak zjeb wyrażasz sobie na ich podstawie opinię o wszystkich ludziach na Ziemi
Widzę, że kobieta dorwała się do internetu. Wracaj tam gdzie Twoje miejsce, mąż głodny jest
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów