18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
MICHALANIOLDZIWKO 2014-02-09, 20:17 1
Jaranie to taki sam narkotyk jak alkohol.
Tyle,ze po alkoholu mi odpierdala i dlatego rzucilem to gowno w chuj.Jarac jaram bardzo rzadko,bo mam za duzo do ogarniecia spraw ktore spierdolilem przez ten nasz cudowny, dozwolony alkohol. Mimo, ze jestem raczej za jaraniem osoba palaca dzien w dzien i myslaca tylko na cisnieniu jak tu nie skrecic 3 dyn na bucha to taki sam cpun jak alkoholik myslacy od rana czym by tu sie najtaniej napierdolic, czy politoksykoman wpierdlajacy kazdego dragsa jaki sie nawinie.Wszystko dla ludzi, ale z umiarem.A jesli chodzi o nasza narodowa wodeczke to umiaru malo kto trzyma ale to przeciez normalne bo pije sie na smutki i radosci.
Zgłoś
T................h 2014-02-09, 20:29 1
Pącki napisał/a:

Stereotypami posługują się jedynie ludzie, którzy mają bardzo ubogi iloraz inteligencji.

Pącki napisał/a:

Tak, a twój stary z twoim szwagrem jak piją razem wódkę, to później nawzajem wsadzają sobie najebani dildo w dupę, srają sobie na klatę i zlizują rzygając sobie do mordy ty zapewne nie wiesz nawet jak trawa wygląda.

Hipokryzja coś Ci mówi?
Zgłoś
Jendor 2014-02-09, 20:39
zalegalizować narkotyki i zaprzestać leczyć , więcej pieniędzy w budżecie, debile się sami wykończą co oznacza ,że mniej idiotów będzie głosować , przydatne dla społeczeństwa, a jak się boicie o swoje dzieci to urwa czas zacząć je wychowywać a nie do matki polki uciekać po pomoc
Zgłoś
ItsGreeN 2014-02-09, 20:45 1
Ohooo znowu wojna pomiędzy wódką a ziołem która nigdy do niczego nie doprowadzi. Każdy chleje, jara to co chcę i tyle w temacie. Byle by później nie napadał na ludzi i brał do końca życia zasiłku.
Zgłoś
xarkons 2014-02-09, 21:09
@ItsGreeN no i chlopak powiedzial co mysli na ten temat, ja sie oczywsicie podpisze pod tym. Skoro i tak robicie co chcecie to robcie to, tylko zebym pozniej nie musial na was podatkow placic jak bedziecie w pierdlu siedziec, patalachy...
Zgłoś
milosciprzyjazn 2014-02-09, 21:13
@ment200

A sarkazm coś ci mówi?

Czemu nazywacie ćpunów ludzi jarających trawę, skoro niejeden z was chleje, pali szlugi, pije kawę, a często nawet nie wie, że jest uzależnionym od cukru.
Albo powinni wprowadzić prohibicję na wszelkie używki i być konsekwentnymi, albo zaprzestać tej hipokryzji i wmawiać ludziom, że marihuana to prosta droga do heroiny. No kurwa, chyba nic dziwnego, skoro często to ci sami dealerzy, którzy tworzą czarny rynek mj tworzą przy okazji czarny rynek twardszych narkotyków. Jak można kurwa być tak pozbawionym wszelkich umiejętności logicznego myślenia i rządzić jakimś krajem?
Zgłoś
WPIRKO 2014-02-09, 21:25 1
trane1 napisał/a:

to wykuriwaj do holandi jebany ćpunie, cwele od marihauny ktorzy szczescia w zyciu nie moga znalezc i sie wszedzie chwala jacy to nie sa cool bo ćpają.

Morda i do kuchni. A reszta prawicowego czy lewicowego ścierwa wypierdalać.
Zgłoś
Ivellur 2014-02-09, 21:56
trane1 umrzyj płytko myślaca pozabawiona dystansu i gibkości w poglądach piczo
Zgłoś
xiontZ 2014-02-09, 22:12 1
trane1 napisał/a:

to wykuriwaj do holandi jebany ćpunie, cwele od marihauny ktorzy szczescia w zyciu nie moga znalezc i sie wszedzie chwala jacy to nie sa cool bo ćpają.

Ty za to brzmisz jak szczęśliwy człowiek

Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Zgłoś
darek12121 2014-02-09, 22:13
Wygląda jak kebab w cieście.
Zgłoś
Keepo 2014-02-09, 22:14 1
Moim zdaniem palenie marihuany to ćpanie. Jebie mnie opinia nastoletnich rastafarian, którzy za ciężko zarobione pieniądze rodziców upierdolą się tym gównem w weekend i nic nie robią. Nie rozwijają się... BA! Wydaje mi się że nawet się cofają stają się otępiali nie tylko na chwile tej "fazy" ale stopniowo coraz bardziej tumanieją. Nie jestem jakimś pisowcem i nie zbijam piątek z Macierewiczem ale kurwa widziałem kilku takich drobnych ćpunków. Rozmowa gorsza z nimi niż z typami po lobotomii. Tak więc ogólnie jebać ćpanie nie ważne czy to miękkie czy twarde narkotyki. Jak nie macie co robić ze swoim życiem tępe, grube, pryszczate małolaty to wypierdalać na dwór biegać, ćwiczyć, spotykać się z normalnymi ludźmi. Bo ludzie którzy wydają 30-60 zł na to żeby się ujebać na pół godziny to zjeby i degeneruchy, podludzie do gazu z nimi
Btw. Śmieszy mnie też to że tym zjebom wydaje się że ćpanie jest fajne i zazwyczaj jak poznaje nową osobę, która ćpa to nie potrafi rozmawiać na inne tematy jak tylko o tym ile wypalił, ile wciągnął, ile wypił.. pff patola.
Medium~"Chuj mnie obchodzi twoje życie, które jest meliną"

Zgłoś
milosciprzyjazn 2014-02-09, 22:32 2
Kappy napisał/a:

Moim zdaniem palenie marihuany to ćpanie.

A kto niby mówi że nim nie jest? Jest nim w tym samym stopniu co picie alkoholu czy palenie papierosów, picie kawy...
Kappy napisał/a:

Jebie mnie opinia nastoletnich rastafarian, którzy za ciężko zarobione pieniądze rodziców upierdolą się tym gównem w weekend i nic nie robią. Nie rozwijają się... BA! Wydaje mi się że nawet się cofają stają się otępiali nie tylko na chwile tej "fazy" ale stopniowo coraz bardziej tumanieją. Wydaje mi się że nawet się cofają stają się otępiali nie tylko na chwile tej "fazy" ale stopniowo coraz bardziej tumanieją. Nie jestem jakimś pisowcem i nie zbijam piątek z Macierewiczem ale kurwa widziałem kilku takich drobnych ćpunków. Rozmowa gorsza z nimi niż z typami po lobotomii.

Skoro takie masz doświadczenia i wiedzę w temacie, to takich masz znajomych i otoczenie. Gratuluję
Kappy napisał/a:

Tak więc ogólnie jebać ćpanie nie ważne czy to miękkie czy twarde narkotyki. Jak nie macie co robić ze swoim życiem tępe, grube, pryszczate małolaty to wypierdalać na dwór biegać, ćwiczyć, spotykać się z normalnymi ludźmi. Bo ludzie którzy wydają 30-60 zł na to żeby się ujebać na pół godziny to zjeby i degeneruchy, podludzie do gazu z nimi

Wyczuwam wielki ból dupy. Oj smutne te twoje życie, musieli cię ostro gnębić w szkole
Kappy napisał/a:

Btw. Śmieszy mnie też to że tym zjebom wydaje się że ćpanie jest fajne i zazwyczaj jak poznaje nową osobę, która ćpa to nie potrafi rozmawiać na inne tematy jak tylko o tym ile wypalił, ile wciągnął, ile wypił.. pff patola.

And again - nie nasza kurwa wina, że obracasz się wśród zjebów i jak zjeb wyrażasz sobie na ich podstawie opinię o wszystkich ludziach na Ziemi
Zgłoś
lysypllp 2014-02-09, 22:51 2
Widzę tyle hejtów na zioło, że postanowiłem coś od siebie napisać. Śmieszą mnie te wasze komentarze typu "ćpuny" itp. Macie brak szacunku do ludzi, którzy palą, dodatkowo w 99% przypadkach nie macie żadnego doświadczenia w paleniu, a macie czelność się wypowiadać. Nie zachęcam tutaj nikogo do palenia, jednak wkurwia mnie gdy jakieś pajace bez wiedzy na dany temat mają czelność się w tej kwestii wypowiadać, a żeby tego było mało to jeszcze poziom kultury poniżej gimbazy. To, że ojciec czy matka, wam zabraniają palić, to nie znaczy, że możecie kurwa hejtować. Jak to się mówi - mocny w komentarzach - pizda w życiu. Pozdro
Zgłoś
AdioChooJ 2014-02-09, 23:02 2
trane1 napisał/a:

Widzę, że kobieta dorwała się do internetu. Wracaj tam gdzie Twoje miejsce, mąż głodny jest
Zgłoś
Jimmy3383 2014-02-09, 23:54
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów