Oj nie pogardziłbym takim "maleństwem"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
wypierdalajcie a nie spinacie dupska głupie chuje pewnie nawet nigdy nie paliliście kurwy! pozdrawiam tych normalnych
I właśnie tutaj jest problem, brakuje wam waszego normalnego życia to wpierdalacie się w życie innych. Ktoś chce palić trawę pali trawę, ktoś wpierdala tylko warzywa, niech je tylko warzywa - chuj Ci do tego! Co za smutne społeczeństwo.
trane1 napisał/a:
to wykuriwaj do holandi jebany ćpunie, cwele od marihauny ktorzy szczescia w zyciu nie moga znalezc i sie wszedzie chwala jacy to nie sa cool bo ćpają.
Stary choć nie pale to za tego cwela łeb bym ci rozjebał.
Nie używaj słów których nie powinieneś używać bo nie jeden połamał by ci morda za to.
HAHA! trane - co za idiota pojedź sobie tępaku do amsterdamu, to zobaczysz cywilizacje stopień wyżej od nas. to nie trawa daje ludziom szczęście tylko ludzie szczęśliwi jarają trawe. tam to widać doskonale, niestety wątpie żeby tak ograniczony umysł jak twój byłby to w stanie pojąć. dziesiątki tysięcy ludzi ujarani, szczęśliwi, bez problemów, bez obaw o jutro, pewni że bezpiecznie wrócą do domu. NON STOP! ty zapewne wolałbyś i tak pierdolnąć pół litra, zarzygać się i pójść spać
ciekawe co za ciule dają piwa takim kretynom jak @trane1
pech chciał że się do Holandii wybrałem oczywiście pracować... mieszkałem w hotelu który był zasiedlony wyłącznie przez polaków. Te CWELE całymi dniami ćpali, pili a praca to dla nich zło konieczne. Oczywiście jointy to zaprawka przed twardymi narkotykami, których to na nieszczęście nie brakowało w tym zasyfionym kraju. @trane1 zgadzam się w stu procentach z tobą gdyż nie chciałbym doczekać drugiej Holandii w Polsce.
pierdoleni idioci nawet nie chce misie czytac waszych komentarzy jebani agresciarze jesli wedlug
was(idiotow) zajaranie Baczki to cpanie to wypierdalac doinformowac sie czemu zakazano dystrybucji i sprzedazy konopi w naszym kraju,napewno nie z powodu ze jest MNIEJ szkodliwa niz alko czy kofeina...
was(idiotow) zajaranie Baczki to cpanie to wypierdalac doinformowac sie czemu zakazano dystrybucji i sprzedazy konopi w naszym kraju,napewno nie z powodu ze jest MNIEJ szkodliwa niz alko czy kofeina...
trane1 napisał/a:
to wykuriwaj do holandi jebany ćpunie, cwele od marihauny ktorzy szczescia w zyciu nie moga znalezc i sie wszedzie chwala jacy to nie sa cool bo ćpają.
o jejku jejku, czas chyba rzucić truciznę zwaną alkoholem, bo widać, że ci nie służy i wywołuje nadmiar agresji.
trane1
Swędzi cie nos?
Profilaktycznie polecam maść na ból dupy, w biedronce teraz promocja. Do maści dostaniesz wpierdol
Swędzi cie nos?
Profilaktycznie polecam maść na ból dupy, w biedronce teraz promocja. Do maści dostaniesz wpierdol
niezly lolek;)
trane1 napisał/a:
Żeby Ci żyłka nie pękła, pierdolony alkusie.to wykuriwaj do holandi jebany ćpunie, cwele od marihauny ktorzy szczescia w zyciu nie moga znalezc i sie wszedzie chwala jacy to nie sa cool bo ćpają.
trane1 , widzę że ci się temat skończył...tak się składa że ja mam . hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów