📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
słaby psychicznie zlodziej, niejeden po pierwszym ruchu już by strzelił
Na końcu filmu widać gościa w granatowej koszulce. Złodziej miał bluzę w paski. Dlaczego zginął klient sklepu? Nie wyglądał na kolegę złodzieja.
Misiek_KRK napisał/a:
Na końcu filmu widać gościa w granatowej koszulce. Złodziej miał bluzę w paski. Dlaczego zginął klient sklepu? Nie wyglądał na kolegę złodzieja.
Było ich dwóch, jednen niby coś chce kupić.
Zajebiście ryzykowna akcja, zamiast z zaskoczenia ich kropnąć po fałszywym poddaniu, to wielkimi jajami mu wchodzi pod lufę
Zajebiście ryzykowna akcja, zamiast z zaskoczenia ich kropnąć po fałszywym poddaniu, to wielkimi jajami mu wchodzi pod lufę
Ten co leży pod tym w granatowej koszulce (też jakby jest ten w granatowej koszulce jaśniejszy niż wtedy gdy jeszcze stał) ma na nogach klapki i chyba krótkie spodnie. Albo to wstawka z czegoś innego albo się przebrał jak już leżał.
Miał tak silną psychikę, że zakrzywił lot kuli złodzieja.
-----------------------
pewnie miał kamizelkę pod koszulką
eeee, szkoda gadać...
I to jest materiał!!! Szacunek dla gościa. Wystrzelał sie i jeszcze z buta pociagnoł! No mistrz, piwo.
Byl lekki faul... Jeden zawodnik odklepał a drugi jeszcze przybutowal na glebie, ale w sumie po huj sie tym przejmować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów