18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
saves 2015-02-05, 16:01
Śmichy chichy, ale kiedyś w Trapolo przerdzewiała i oderwała się płyta mocowania tylnej sprężyny. Przy hamowaniu samochód stanął mi bokiem. Szczęście, że jechałem wolno. I to wszystko w pięcioletnim!!!!! "samochodzie".
PS. Progi w tym niemieckim gównie wyglądały jak w te w Corsie, mimo że podwozie było zabezpieczone jako nowe i po dwóch latach użytkowania.
Zgłoś
lm65 2015-02-05, 16:01 3
Chyba prościej jest oddać tego trupa na złom co ???
Zgłoś
weltmajster 2015-02-05, 16:20 59
Podziwiam upór.
Zgłoś
Szymekspt 2015-02-05, 16:31 1
Polak płakał jak naprawiał.
Zgłoś
Marcin90r 2015-02-05, 16:31 29
Widać że chłopak po budowlance
Zgłoś
doopa 2015-02-05, 16:59 2
no co, jeszcze polata trochę
Zgłoś
kydeM 2015-02-05, 17:10 5
A tam pierdolenie ja kupiłem mazdę 323 f za 2 tysiące i 3 rok już jeździ
Zgłoś
G................C 2015-02-05, 17:20 4
tak to jest robaczki jak cwaniakujecie na wozach ile się da, czasem lepiej pojeździć trochę transportem publicznym niż się zajebać w gruchocie za pięć stów.
Zgłoś
Kaskaderdx10 2015-02-05, 17:52 1
to podlega pod usiłowanie sprowadzenia katastrofy w ruchu lądowym albo coś w tym stylu
Zgłoś
karygwronkkinog 2015-02-05, 17:58 30
Grzegorz.C jestes jakis wkurwiający....spierdalaj na szczaw cielęcino! p.s. wczesniejsze teksty typu ''polaczki'' zdechnij na raka szmato!
Zgłoś
J................r 2015-02-05, 18:00
Z niemiec pewnie za darmo to to sprowadzil. Polaczek sobie naprawia, wszystko spoko puki bedzie tym sobie jezdzil po polu a nie po drogach publicznych
Zgłoś
~DMT 2015-02-05, 18:09 4
Ten katalizator, o ile jest pełny, jest więcej wart niż to auto. Ale ta korsa to i tak chuj przy tym miśku:

Q L I M A X
Zgłoś
Matush5 2015-02-05, 19:08
Najlepsze jest to, że większość nowych aut jest własnie w takim stanie i mało ludzi o tym wie a potem płacz u mechanika " PANIE TO WSZYSTKO ODPADA COŚ PAN ZROBIŁ "
Zgłoś
Gerwazy Waligóra 2015-02-05, 19:21
ale opony i bierznik w dobrym stanie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów