- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co do ostatnich wyborów
No żesz Kurwa Ja Pierdole, co za banda żydomasońskich homoseksualistycznych komuństów. Narzekać każdy kurwa umie, bando pasożytów, a zapierdalać to nikomu sie nie chce bo lepiej zwalić to na prezydenta/premiera to , że jakaś menda wydaje pieniadze na limuzyny, loty z Poslki do izraela( der Jude Kropi...cki). Zamiast narzekać powinniśmy robić demonstracje swojego niezadowolenia kierując do rządu postulaty o prośbe zmiany, pokazania co robią źle a co dobrze, co by można było zrobić jeszcze lepiej. A mohery do lasu wywieźć i rozstrzelać, to samo z tym zakalstwem kościelnym. Przez rządy klechów Polska jest zacofana o setki lat.
[ Komentarz dodany przez: tip.top: 2010-11-25, 17:53 ]
"komuństów"
[ Komentarz dodany przez: tip.top: 2010-11-25, 17:53 ]
"komuństów"
No żesz Kurwa Ja Pierdole, co za banda żydomasońskich homoseksualistycznych komuństów. Narzekać każdy kurwa umie, bando pasożytów, a zapierdalać to nikomu sie nie chce bo lepiej zwalić to na prezydenta/premiera to , że jakaś menda wydaje pieniadze na limuzyny, loty z Poslki do izraela( der Jude Kropi...cki). Zamiast narzekać powinniśmy robić demonstracje swojego niezadowolenia kierując do rządu postulaty o prośbe zmiany, pokazania co robią źle a co dobrze, co by można było zrobić jeszcze lepiej. A mohery do lasu wywieźć i rozstrzelać, to samo z tym zakalstwem kościelnym. Przez rządy klechów Polska jest zacofana o setki lat.
Dobrze prawi!! Dać mu wódki!!
sorry piwa
Prawda i co wy wszyscy na to? Bo ja: kurwa ja pierdole!!! Zróbmy coś z tym kurwa, bo na huj mamy z ich woli mieć coraz to więcej problemów na głowie? Głosujcie na jakiegoś co go nikt nie zna i się na to stanowisko nadaję, a nie... znam go to huj głosuję, kurwa żal!
Każda świnia trafi kiedyś do rzeźnika.
Mengele, co ty nie powiesz? A ja głupi sądziłem, że to przez 55 lat rządów komuchów.
Kiedyś muszą nadejść piękne czasy. Tacy jak ty pierwsi pójdą pod ścianę.
Mengele, co ty nie powiesz? A ja głupi sądziłem, że to przez 55 lat rządów komuchów.
Kiedyś muszą nadejść piękne czasy. Tacy jak ty pierwsi pójdą pod ścianę.
80% glosuje na PO albo PiS bo przeciez nie beda na tych co w "sondazach" maja pare procent - powiem tak nie znacie sie na polityce to wypierdalac od urn i z daleka omijac
a trzeba było na JKM głosowac ...
ja na niego glosowalem. i huj w piasek... dostal tyle poparcia co blad statystyczny. narazie nie ma co oczekiwac zmian trzeba to przeczekac jak zime
Żałosne popierdywanie PIS i oszołomów spod znaku JKM
Dobrze, że są co jakiś czas wybory i można sprowadzić do parteru krzykaczy.
Dobrze, że są co jakiś czas wybory i można sprowadzić do parteru krzykaczy.
Za jakiś czas nikt się nie przyzna, że na PO głosował.
Jest to partia wspaniale wypromowana medialnie.
Jest to partia wspaniale wypromowana medialnie.
emkens napisał/a:
Narodem narzekających frajerów . Dżizas jak ja nie lubię katastrofizmu.
Do garów kobieto, a nie się za politykę bierzesz! Ja Ci do garnka nie zaglądam.
Co by nie mówić to Jarek się wkurwi za posądzenie go o współprace z PO!!! Nie ma czarniejszej groteski!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów