Juz mozecie nazywac go szamanem, wariatem czy czym tam.No, juz
Juz mozecie nazywac go szamanem, wariatem czy czym tam.No, juz
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
typek jest whuj ciekawy ale zeby na biezaco z nim byc to jezyk polski niestety zawodzi jak juz gdzies to zalapal "bakcyla" to tylko dalej angielski kurwa niestety bo nikt sie takimi rzeczami w tlumaczeniach , patologia po calosci nosz kurwa jebance , ogladac reszte wypowiedzi.nawet jak ma niezgodne z rzeczywistoscia spojrzenie na swiat, to w przeciwienstwie do was przynajmniej kurwa ciekawe xD
P.S.zajebisty opis ant1984, ja to kurwa lubie
"dalej angielski kurwa niestety bo nikt sie takimi rzeczami w tlumaczeniach , patologia po calosci nosz kurwa jebance " u Ciebie chyba kiepsko nawet z Polskim, prawda ? wszędzie roszczeniowcy, sam zrób tłumaczenie zamiast płakać.
ucina mi czasem cos, na tablecie hasam i zdarzaja sie buble, dobrze nie spojrze to po godzinie pojawia sie brak edycji
Nic nie placze, nie boj zaby, nigdy nic nie przerabialem na kompie, do zadnego filmu nie wklejalem napisow, tymbardziej tlumaczonych wiec ucz mnie mistrzu bo nie czuje sie do tego powolany
Ciekawe, warto posłuchać.
'Moim zdaniem warto no chyba ze lubicie lykac "prawdy" podawane przez system "edukacji" a wtedy nawet nie komentujcie bo nic z ksiazek przewaznie nie bedzie zgadzalo sie z tym co on mowi, czas na zmiane paradygmatu...'
Ty chyba jesteś "ułomny", albo uciekłeś z "psychiatryka".
Kurwa mów normalnie a nie jak ryży, 5 zdań o tym samym bez sensu.
PS: Koleś odkrył Amerykę, a pierdoli przy tym jak gdyby był z sekty. Nie polecam.
Ty chyba jesteś "ułomny", albo uciekłeś z "psychiatryka".
Kurwa mów normalnie a nie jak ryży, 5 zdań o tym samym bez sensu.
PS: Koleś odkrył Amerykę, a pierdoli przy tym jak gdyby był z sekty. Nie polecam.
kurwa takim jak ty to trzeba widac 10, nie piec razy "mowic" przez internet piszac, no kurwa...14 lat?to odbij od tego tematu klujaca sie pachwino
Twoje podejście do jakże zbędnej szkolnej wiedzy obnaża twoją ignorancję. Nie zdajesz sobie sprawę jak natura wszechświata jest skomplikowana i pełna niespodzianek. Należysz do tych ludzi którym wystarczy pokazać prostą sztuczkę z kartami aby zrobić na nich ogromne wrażenie i wmówić im że istnieje magia.
Nauka zajmuję się faktami dzięki czemu jest w stanie dokonać przełomowych odkryć wysłać człowieka w kosmos, rozszczepić atom itp.
Idąc drogą jaką proponuję religia i pseudonauka nie wyszlibyśmy z jaskiń.
Jeśli ten człowiek nie stosuję metodologii naukowej i nie stara się popierać swojego stanowiska dowodami to nie dziwię się że środowisko naukowe nie traktuję go poważnie. Nie po to są lata nauki zaawansowanego aparatu matematycznego który opanować mogą tylko nieliczni geniusze aby rzucić to wszystko w pizdu zapalić marihuanę, wyluzować się i wymyślić teorię opisującą wszystko.
Twoje podejście do jakże zbędnej szkolnej wiedzy obnaża twoją ignorancję. Nie zdajesz sobie sprawę jak natura wszechświata jest skomplikowana i pełna niespodzianek. Należysz do tych ludzi którym wystarczy pokazać prostą sztuczkę z kartami aby zrobić na nich ogromne wrażenie i wmówić im że istnieje magia.
Nauka zajmuję się faktami dzięki czemu jest w stanie dokonać przełomowych odkryć wysłać człowieka w kosmos, rozszczepić atom itp.
Idąc drogą jaką proponuję religia i pseudonauka nie wyszlibyśmy z jaskiń.
Wlasnie on jest jednym z nielicznych geniuszy co chodza po tej planecie, jakos to pominales.przeciez w pierwszej czesci juz wyjasnia co oni(pseudo naukowcy)za sily nie powymyslali zeby ich rownania sie zgadzaly a ty zarzucasz mu ze jebnal swoja teorie i huj, niezle.
nie ufam szkolnej wiedzy bo mam swoje powody, co to za edukacja, kaza ci szukac ixa na matmie a o ciagu licz fibbonaciego nicosc, o tesli tez sie nie dowiedzialem kto to i co robil i moglbym w tym momencie tak z 2 tygodnie, cala historia ludzkosci zaklamana, na huj sie uczyc czegos co nie mialo miejsca ale przeciez niektorzy chyba lubia bajki sobie do glowek wciskac.
dam ci do zrozumienia ze ten koles byl wysmiewany do niedlugo ale teraz wszedzie go zapraszaja, poklikaj kurwa troche, jezdzi po calym swiecie, jego wyklady sa tlumaczone na wszystkie liczace sie jezyki a jak ty nazwales go pseudo naukowcem to tylko nadmienie ci ze ku twojemu niezadowoleniu jeszcze nikomu nie udalo sie udowodnic ze koles jest w bledzie a spotyka sie naprawde z madrymi ludzmi o roznych tytulach naukowych, pomijajac jakies lamerskie komentarze pod jego filmami twojego pokroju.Najpierw obejrzyj co z nim na biezaco, potem nazywaj jak chcesz a i troche o fizyce kwantowej nie zaszkodzi, ah te internety.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów