18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
C................A 2010-01-12, 15:31 1
świetny film. Mi się podoba i idee popieram.
Zgłoś
vass 2010-01-12, 15:33 30
Lepiej pogadajmy o dupach, bo to przynajmiej jest namacalne
Zgłoś
r................r 2010-01-12, 15:36 2
Freaqs napisał/a:

Domyślam się, że chciałeś napisać na odwrót. Ale...i tak pierdolnąłeś. Jak może być dowód, że coś nie istnieje? Udowodnij mi, że pod moim krzesłem niema krasnoludków - co z tego, że ich nie widać ani nie słychać? Może po prostu znikają jak zamierasz je obejrzeć?

Dobrze napisałem, po prostu Ty nie potrafisz czytać. Jaki może być dowód że coś nie istnieje? proste, po prostu tego nie można zbadać bodźcami. I jeżeli myślisz że masz pod krzesłem krasnoludki to polecam się wybrać do jakiegoś specjalisty.
Zgłoś
lvkas112 2010-01-12, 15:36 2
zuber skoro zabijanie było i będzie ważną rolą która pomoże Ci przetrwać to zabij swoa matke albo kumpla... inaczej nie przetrwasz... jak idziesz do sklepu zabij tego co stoi przed toba bo moze kupic ostatnia sztuke towaru jakiego ty potrzebujesz i co w tedy?? nie przetrwasz!! zabijaj wszystkich po kolei
Zgłoś
Matuus 2010-01-12, 15:38
rzuber napisał/a:

Dobrze napisałem, po prostu Ty nie potrafisz czytać. Jaki może być dowód że coś nie istnieje? proste, po prostu tego nie można zbadać bodźcami. I jeżeli myślisz że masz pod krzesłem krasnoludki to polecam się wybrać do jakiegoś specjalisty.

Tylko dlaczego katolicy mają udowadniać, że Bóg nie istnieje ? O to mi chodziło

lvkas112 napisał/a:

zuber skoro zabijanie było i będzie ważną rolą która pomoże Ci przetrwać to zabij swoa matke albo kumpla... inaczej nie przetrwasz... jak idziesz do sklepu zabij tego co stoi przed toba bo moze kupic ostatnia sztuke towaru jakiego ty potrzebujesz i co w tedy?? nie przetrwasz!! zabijaj wszystkich po kolei

Sio, sio trollu. Sio do nauki.
Zgłoś
lvkas112 2010-01-12, 15:40 1
troll to cie zapina
Zgłoś
Matuus 2010-01-12, 15:40
Czyli nadal jestem w lepszej sytuacji niż Ty.
Zgłoś
troyak 2010-01-12, 15:46 2
lvkas112 napisał/a:

troll to cie zapina

czyżby argumenty się skończyły? najlepiej odwrócić uwagę i kogoś zwyzwać

A: ja mam racje, bo tak
B: nie ja mam racje i mam na to dowody
A: Spierdalaj!

ehhhh....
Zgłoś
a................n 2010-01-12, 15:47 1
Popieram w 100% ale w Polsce jeszcze długo będzie ciemnogród. Najgorsze jest to, że religia jest wpajana na siłę małym dzieciom, a poźniej trudno wytłumaczyć komuś, że żyje w głupiej bajce mającej na celu rządzenie nim i dojenie go z kasy. Ktoś taki byłby pozbawiony sensu życia więc broni tych głupot jak pies...
Zgłoś
r................r 2010-01-12, 15:48

Freaqs napisał/a:

Tylko dlaczego katolicy mają udowadniać, że Bóg nie istnieje ? O to mi chodziło

Widać że nie przeczytałeś ze zrozumieniem. Katolicy nie mają dowodu że Bóg instnieje.
Zgłoś
lvkas112 2010-01-12, 15:50
arggumenty sie nie skonczyły. tylko czy jest sens ich używać?? wydaje mi sie ze nie. a teoria dojenia z kasy powstala dzieki takim ludziom jak aran. jałmużna nie jest przymusowa
Zgłoś
r................r 2010-01-12, 15:52
lvkas112 napisał/a:

a teoria dojenia z kasy powstala dzieki takim ludziom jak aran. jałmużna nie jest przymusowa

O czym Ty gadasz? lepiej wróć do szkoły ;o
Zgłoś
.................. 2010-01-12, 16:01 1
Ale się napinacie, może się troszku uspokójcie bo i tak nikt nikomu nic nie wmówi, jeśli ma inne przekonania.
Zgłoś
LupusPL 2010-01-12, 16:07 5
lvkas112 napisał/a:

arggumenty sie nie skonczyły. tylko czy jest sens ich używać??

argumenty sie skonczyły. definitywnie.

Autor miał zapewne w zamyśle spowodować tym filmem dyskusje. Jak widać mu się udało. Szkoda tylko, ze niektórzy swoim bełkotem zaniżają w znacznym stopniu jej poziom. Wtrącając swoje 3 grosze. Szukasz nieznanej energii, która tchnęła życie w martwą materię? Ucz się chemii i fizyki, to już nie będziesz musiał szukać Uważasz, że niemożliwy jest taki zbieg okoliczności, że właśnie to na naszej planecie powstało życie, tu mieszkamy, mamy słońce etc? Faktycznie, to niesamowite... Ucz się matematyki i rachunku prawdopodobieństwa, a dowiesz się, że nie ma rzeczy niemożliwych!

Wierzysz w Boga? Ok, mi to nie przeszkadza. Ale nie wmawiaj mi nic na siłe! I nie morduj innych ludzi w imię SWOJEJ wiary!
Zgłoś
DwOOruch 2010-01-12, 16:09 5
Czemu wszyscy mówią o katolach???
Wyznanie katolickie wypełnione jest przesądami i tak na prawdę nie dotrzymują przykazań danych przez Boga.
Szczerz nie rozumiem katolików i systemu n którym opiera się to wyznanie. Odmówienie 50 zdrowasiek ma uczynić, że twoje serce będzie czyste? Powiedzieć księdzu swoje grzechy to tak jak oddać komuś samochód, dom i poklepać po ramieniu. To jest taki sam człowiek jak wszyscy inni!! Pośrednik?? Dlaczego grzechy, które mam w sercu muszę przekazywać poprzez jakiegoś pośrednika tudzież księdza? W Biblii jest jasno podane, że Bóg jest wszędzie, gdzie tylko tego chcesz. Dlaczego więc kapłani budują świątynie tak wielkie, że za koszta wszystkich na świecie można byłoby zwalczyć głód na świecie? Czy na prawdę tego chce Bóg? W kościele katolickim Bóg jest na 2 miejscu zaraz po pieniądzu.

NIE KLIKAJ!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów