Filmiki przedstawiają jedynie chamstwo autora...
Pierwszy filmik z kobietą pokazuje, że ona się po prostu pogubiła (fakt, że niepotrzebnie lewy pas blokowała.... za to chuj jej w dupę szmacie) i przeoczyła zjazd (a GPS czasami tak wyświetla że nie wiadomo czy odbić lekko w prawo czy jechać prosto), a ty jak prawdziwy cham z warszawy zacząłeś trąbić. Jeżdżę po tym mieście już ładnych parę lat i nie raz się pogubiłem (wiem, że wielcy rodowici Warszawiacy pomyślą, że jestem mega wieśniakiem, ale uwierzcie mi, że wy jadąc do innego miasta też byście się pogubili w gąszczu wiaduktów, zjazdów, wyjazdów i czego tylko.... a większe miasta mają to do siebie, że jak się ominie jakiś zjazd to trzeba nadłożyć kilka ładnych kilometrów), a kulturalni kierowcy nie omieszkali trąbić i wymachiwać rękami tak jakbym przed chwilą zabił im matkę... Oczywiście są rzeczy za które bym zabijał na miejscu kierowców (przeważnie głupie baby) np. za blokowanie lewego pasa i zrównywanie prędkości z samochodem na prawym pasie
U nas zamiast gadać na kursach o pierdołach, powinni uczyć podstaw kultury na drodze np. nawet gdy masz pierwszeństwo to fajnie jak wpuścisz kogoś kto tego pierwszeństwa nie ma i czeka już ładnych kilka minut.
Co do drugiego filmiku to ewidentne chamstwo autora... mogłeś wpuścić BMW i byłoby ok (może koleś nie był z Warszawy i się pogubił? Może akurat sprowadzał sobie samochód?) ale ty założyłeś sobie ,,że nie hamujesz''... zajebiście
założyłeś sobie żeby być chamem bez względu na okoliczności... no i dopiąłeś swego... pewnie przed ludźmi tez byś nie hamował? Nawet jakby staruszka nie zdążyła zejść z przejścia gdy już zapaliłoby się dla niej czerwone światło...
Nie szanuję takich kierowców jak autor filmików... kupił sobie kamerkę i wymusza kolizję (bo w BMW to było świadome wymuszenie kolizji)... bo bmw zajęło lepszą pozycję w ważnym wyścigu
i te 5 sekund które zaoszczędzisz na niewpuszczaniu nikogo bardzo ci w życiu pomogą...
Dużo łatwiej jeździłoby się w naszym kraju gdyby 95% kierowców nie byłoby egoistami i chamami... ,,bo to JA mam kurwa pierwszeństwo... i choćby na środku drogi była przepaść to będę jechał przed siebie!!! BO MAM KURWA PIERWSZEŃSTWO''
Jebać chamstwo na drodze
Amen