📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dokładnie experto, masz rację, nie po to pomagał ludziom całe życie by teraz się z niego napierdalać.
kofko napisał/a:
nie macie szacunku dla papieza
Doctor Joint napisał/a:
Dokładnie experto, masz rację, nie po to pomagał ludziom całe życie by teraz się z niego napierdalać.
Linekk napisał/a:
Przecież on nie żyje.
zmarłym też się należy szacunek, gej wokalista też nie żyje.
experto24 napisał/a:
Nieważne czy ktoś żyje czy nie - jeśli jest zasłużony, to należy mu się szacunek, a nie takie denne pośmiechujki.
tylko w polsce.
przeczytaj: http://merlin.pl/Jan-Pawel-II-Analiza-Krytyczna_Tadeusz-Bartos/browse/product/1,578828.html
Linekk napisał/a:
Ale za to duży posłuch.
Posłuch za pleksiglasem to jak grać w country barze.
Pener666 jesteś dzieckiem dla was liczy się Tylko Jp na 100% dzieci Firmy , cwaniaczki chodzące po ulicach w grupach ,przyjdzie sam na sam to w pas się kłaniacie
kofko haha, właśnie dlatego naśmiewam się z papieża i całego tego chrześcijańskiego cyrku, bo odczuwam zajebistą satysfakcję że takich jak ty to obraża i bulwersuje. dziękuje. dobranoc.
experto24 napisał/a:
I co z tego? Zrobisz dla rodziny podobny filmik z własnym dziadkiem czy ojcem (oczywiście jeśli posiadasz materiały) tylko, żeby się z nich pośmiać? Nieważne czy ktoś żyje czy nie - jeśli jest zasłużony, to należy mu się szacunek, a nie takie denne pośmiechujki.
Głupi ten film jak chlupanie kluski w lesie.
A kto się Niego nabija? Pokaż mi chociażby fragment w którym jest ośmieszany...
Pozwoliłem sobie zobaczyć Twoje posty i był jeden taki
experto24 napisał/a:
Kulturystka z Auschwitz
To co nabijasz sie z Oświęcimia?
Człowieku, troche luuzu i dystansu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów