📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Troche za długie...
Żenuła
gdyby trwało minute jeszcze by obleciało stanowczo zbyt długie i raczej nie nadzwyczajne
zawsze mozna wylaczyc po minucie dzieki za śmieszny początek dnia jak bym mogl to bym dal czteropak zajebiste
Ałdijoł mąntasz
Śmierć pzpn'owskiemu żelbetonowi !
to ja juz wole gracjana
Mi się podoba ^^ dobrze zgrane z ruchami, gestykulacjami. I papież też i papież też JEBIE, JEBIE PZPN!
Trochę głupie, stanowczo za długie. I jak na razie to PZPN jebie kibiców, a nie odwrotnie
jak rozjebia sadistica to pierodlne...
Linekk napisał/a:
Przecież on nie żyje.
I co z tego? Zrobisz dla rodziny podobny filmik z własnym dziadkiem czy ojcem (oczywiście jeśli posiadasz materiały) tylko, żeby się z nich pośmiać? Nieważne czy ktoś żyje czy nie - jeśli jest zasłużony, to należy mu się szacunek, a nie takie denne pośmiechujki.
Głupi ten film jak chlupanie kluski w lesie.
experto24 napisał/a:
Zrobisz dla rodziny podobny filmik z własnym dziadkiem czy ojcem (oczywiście jeśli posiadasz materiały) tylko, żeby się z nich pośmiać?
To technicznie niemożliwe. Filmiku nie oglądałem z racji samego tytułu(chodzi mi o pzpn).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów