Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A teraz napijmy się melisy.
nie macie szacunku dla papieza
Jako Polaka mogę szanować. Jako Papieża , agenta Watykanu raczej go nie szanuję.
Fajnie że sobie zwiedzał świat i nauczał ludzi, ale na tym polega rola papieża żeby sobie podporządkować owieczki które w przyszłości będą płacić na utrzymanie czarnych kiecek.
I nie zmienia to faktu że był sprawcą podpisywania haniebnego dla narodu Polskiego Konkordatu (gdzie płaci na niego każdy a nie tylko wierzący, chociaż w Polsce powinien być podatek wyznaniowy) i bagatelizował problem pedofilii w swoim kościele.
Nie lubisz Amerykańskiego
elun napisał/a:country
?
toż to był polak on w Mrągowie mógłby zagrać co najwyżej
toż to był polak on w Mrągowie mógłby zagrać co najwyżej
Jak dla mnie po traechotomii gestukulacją by nadrabiał.
Biada wszystkim którzy twierdzą że papieżowi należy się szacunek i nie wolno z niego żartować. Ten człowiek stał na czele jednej z największych organizacji przestępczych w historii, specjalizującej się w pierdoleniu młodych chłopców! Są dowody że nasz papa Jan Paweł 'Wielki'(sic!) wiedział o molestowaniu dzieci przez jego podwładnych i skrzętnie to ukrywał- przecież wizerunek Kościoła nie może ucierpieć... A bank watykański piorący pieniądze mafii? A sprzeciw dla kondomów w Afryce? bo doktryna jest ważniejsza od życia milionów ludzi? Pomyślcie sami
a tam pierdolisz smuty
no nie mamy
Ale jemu nawet za życia się nie należał.
Gdyby kurwa nie ten czlowiek, to byscie dzisiaj stali z kartka kurwa w 100 osobowej kolejce po jebany chleb, a gadalibyscie po rosyjsku, wiec to, czy jestescie chrzescijanami, czy nie, nie ma tutaj zadnego wplywu. Ta osoba kazdy Polak powinien szanowac, ze wzgledu na to, ze miedzy innymi wlasnie dzieki niemu, mozemy dzisiaj chociazby krzyknac jebac pzpn, bez zajebiscie wielkich konsekwencji... Pomijajac juz to, jakim wielkim byl czlowiekiem, dlatego, ze kochal kazdego czlowieka i potrafil przebaczac...
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2010-03-25, 01:49 ]
szkoda ze Ty nam nie potrafisz wybaczyć no ale nie każdy może być 'wielkim człowiekiem' - ochłoń
czy jestescie chrzescijanami
Ja nie dzióbasku, a nie odnosiłem swojego zdania do jot pe dwa, tylko do wokalisty zespołu kłin. Czytaj uważnie komentarze zanim coś napiszesz.
chuja, a nie kochał; pewnych ludzi jawnie potępiał;Pomijajac juz to, jakim wielkim byl czlowiekiem, dlatego, ze kochal kazdego czlowieka i potrafil przebaczac...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów