18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Do USA zbliża się huragan i ludzie masowo opróżniają sklepy robiąc zapasy...
Jednak niektórzy wolą głodować niż wpierdalać wego-zjebo-żarcie

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Shotterr 2018-09-11, 13:12 18
Temat z tamtego roku a opis jak z wydarzeń aktualnych
Zgłoś
nowynick 2018-09-11, 13:13 13

i co z tego? Myślisz że w 2018 ludzie zaczęli to siano jeść?
Zgłoś
Gymnorhinus 2018-09-11, 13:31
Albo zwyczajnie veganie są bardziej szprytni niż mięsożercy i nie wykupują wyszystkiego na potęgę jak reszta debili?

Heheszki

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
janlew 2018-09-11, 13:46 4
Gymnorhinus napisał/a:

Albo zwyczajnie veganie są bardziej szprytni niż mięsożercy i nie wykupują wyszystkiego na potęgę jak reszta debili?

Raczej nie, gdyż we łbach mają wyłącznie kał, choć organiczny. Prędzej wierzą że skoro żrą wyłącznie trawę to "matka ziemia" ich nie skrzywdzi.
Zgłoś
nowynick 2018-09-11, 13:47 6
Gymnorhinus napisał/a:

Heheszki

idzie huragan, przezorny ma butlę z gazem, agregat, piłę spalinową, bunkier, no i zapas żywności i piwa na miesiąc, bo może Cię odciąć od świata gorzej niż w zeszłym roku Pomorzan. No i są weganie, którzy liczą, że jak przypierdoli centralnie w ich domostwa to ktoś im będzie śpieszył z pomocą. Kto tu jest debilem?
Zgłoś
Wiewór 2018-09-11, 13:49 11
Weganowie są sprytni. Jak się skończy huragan to wyjdą ze schronów i pójdą wpierdalać liście, gałęzie, trawę, porozrzucane glony, pić żywą wodę. To wszystko za darmo!

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Gymnorhinus 2018-09-11, 14:03
@nowynick

Na pewno nie Ty, skoro nie wyczułeś ironii...

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
freaky 2018-09-11, 14:06
Weganie nie robią zapasów, bo kim oni są, żeby przeciwstawiać się siłom natury. Ma pierdolnąć huragan, to pierdolnie, bo taki mają klimat. A jak zginą to posłużą jako pożywna papka dla innych organizmów w imię ekologii.
Zgłoś
JedkerTC 2018-09-11, 14:51 4
Weganie pewnie też kupili mięso w puszkach, bo wiedzą, że na tym dłużej pociągną i łatwiej to przechowywać. Jak głód do dupy zajrzy to zeżrą wszystko. Nawet parówki z MOM.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-09-11, 17:08
Kupiłem kiedyś wegeżarcie, jakiś mus czy chuj wie co, mimo iż produkt nie był przeterminowany to miałem biegunkę dwa tygodnie, nie przesadzam.
Zgłoś
skywalker75 2018-09-11, 18:09 1
Możecie stękać drodzy sadole, ale niestety wegetarianizm jest zdrowszy od mięsożerstwa. Potwierdza to coraz więcej badań naukowych. Warto ograniczyć mięcho do 1 -2 razy w tygodniu . Po prostu z przyczyn zdrowotnych , nie ideologicznych.

czarna fortuna
Zgłoś
C................s 2018-09-11, 18:56 6
@up wegetarianizm to brak mięsa a nie ograniczenie, więc nie pierdol... Jedzenie mięsa codziennie, do tego obiad w postaci 300g mięsa, 200g ziemniaków i 35g surówki nie jest zdrowe. Wpierdalanie "szynek", mielonek i pasztetów z lidla też nie jest zdrowe.

Jak ktoś je zbilansowane posiłki, dużo warzyw i mięso dobrej jakości to cieszy się zdrowiem, jak ktoś je samo mięcho albo same warzywa to jest debilem
Zgłoś
~Velture 2018-09-11, 18:56 2
skywalker75 napisał/a:

Możecie stękać drodzy sadole, ale niestety wegetarianizm jest zdrowszy od mięsożerstwa. Potwierdza to coraz więcej badań naukowych. Warto ograniczyć mięcho do 1 -2 razy w tygodniu . Po prostu z przyczyn zdrowotnych , nie ideologicznych.

A ja ci znajdę zaraz X badań które temu przeczą.

Tak jak kiedyś było z jajkami. Co roku się zmieniało czy są zdrowe. Raz pisali w gazetach jakie niezdrowe a następnego roku chwalili. Podobnie z masłem.

Jak nie wiadomo o co chodzi... także tego.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
skywalker75 2018-09-11, 19:24
@up Velture

moja 70-letnia matka tez tak mówi tym niemniej, nauka i wiedza na ten temat się rozwija.

@up up AyCaramba

i ok... można być przecież wegetarianinem przez tydzień, kto ci zabroni. potem przerwa na burgera albo steka i od nowa

Poszukajcie sobie w necie o sportowcach weganach... kiedyś myslałem, że takie rzeczy są niemożliwe bez mięsa ... a jednak

czarna fortuna
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów