jednak jak im sie dobrze zaplaci,to potrafia zrobic cos wartego tej ceny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jednak jak im sie dobrze zaplaci,to potrafia zrobic cos wartego tej ceny
Michael Jackson? Nie czaję po co mu te 23?
Kurwa, to jest zajebisty sport, tez chcialem w mlodosci walic slumy, ale jestem wzrostu messiego wiec wybralem aktorstwo.
krzywyogurek napisał/a:
Kurwa, to jest zajebisty sport, tez chcialem w mlodosci walic slumy, ale jestem wzrostu messiego wiec wybralem aktorstwo.
Allen Iverson jest jeszcze niższy a jednak potrafi
A gdzie ten cały LeBron Gays i jego (not)Cleve(r)land?
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
@grudawwk Gdybyś pajacu wiedział na jakiej pozycji gra Gortat i jakie ma zadania to byś nie zadawał takich pytań. Inna sprawa, że obecny sezon to chyba najlepszy w karierze Gortata. Zamiast cieszyć się, że w tak elitarnych rozgrywkach gra Polak to się z niego śmiejesz, a on się śmieje z takiego pajaca jak ty gdy zagląda na konto. Dlatego zanim coś napiszesz to dowiedz się nawet podstawowych rzeczy o danym temacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów