Koreańczycy suba nie dali
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Uczeń z nożem
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Koreańczycy suba nie dali
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Suba nie dali, ale dali donejta w postaci wpierdolu.
KanaliJebacz napisał/a:
Koreańczycy to jednak nie dadzą sobie wchodzić na głowę uklraińcom. Szacun!
Nie to co w twojej rodzinie
Wyjebali tego brudasa z Japonii to pojechał robić syf do Koreii- szkoda, że nie północnej.
w tym wypadku jestem za zoltkami
to ten bambus, co po świecie jeździ i ludzi wkurwia? i bardzo kurwa dobrze!
Nic dziwnego że dostał wpierdol, jak jeździ po Japonii i drze tą murzyńską gębe tekstami typu ,,hara-kiri''/,,nagasaki''/,,hiroshima'' to dziwi mnie to że małpka jeszcze figluje. To tak jakby przyjechał do Polski i darł ,,Heil hitler''/,,slava bandera''
turor napisał/a:
Nie to co w twojej rodzinie
Nie daj się. To kolejny napinacz z dupy co dostaje bana i zakłada kolejne konta. Kiedyś był analnym dewastatorem czy coś takiego. Takie śmieci to na bambus.
Jak widać żółtki na widok dzikiej małpy reagują prawidłowo. Kiedyś w Europie też tak było, ale przyszło spierdolenie i teraz przed małpoludami klękają
To ta małpa co już wpierdol w Japonii obskoczyła?
Hmmm... Tu mam zajebisty dylemat. Otóż: żółte ścierwa dały tu już dawno dowody swego nieczłowieczeństwa ale leją małpę, co popieram. Ergo: i jednych i drugich nienawidzę jak psów ale to, że żółtki równie mocno nienawidzą czarnuchów chyba automatycznie eliminuje we mnie tę nienawiść do żółtków... Kurwa, jaki ten żwiat pojebany. Zaraz zacznę kochać żółtków?! Łoż kurwa...
@panar3: Pojebane dylematy. Żółtki produkują większość użytecznych i nowoczesnych rzeczy, które cię otaczają.
Z drugiej strony mamy czarnuchów którzy oferują smród i swoje gówniane przytupaje.
Wiadomo, że żółtki to pojebańce, ale za to kilka tysięcy lat rozwoju przed naczelnymi, którzy wciąż lepią domki z gówna.
Z drugiej strony mamy czarnuchów którzy oferują smród i swoje gówniane przytupaje.
Wiadomo, że żółtki to pojebańce, ale za to kilka tysięcy lat rozwoju przed naczelnymi, którzy wciąż lepią domki z gówna.
Murzyny powinny siedzieć w Afryce. Gatunek inwazyjny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów