📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Zapierdalam pod prąd
Nie oszukujmy się, mgła i dym odcina mózg tylko kierowcom i jest to piękne.
Nie oszukujmy się, mgła i dym odcina mózg tylko kierowcom i jest to piękne.
A co ma do tego motocyklista? Rozwiń proszę, bo mam ochotę cię opierdolić, ale nie wiem czy warto...
Nie warto, typ ma jakieś skrzywienie co do motocyklistów.
KtM napisał/a:
kurwa,przecież to halman
qubavip napisał/a:
A co ma do tego motocyklista?
no właśnie nie wiem do czego pijesz bo nigdzie nie napisałem ze wypadek spowodował motocyklista... mózg cię oszukał
Halman napisał/a:
no właśnie nie wiem do czego pijesz bo nigdzie nie napisałem ze wypadek spowodował motocyklista... mózg cię oszukał
Tutaj napisałeś sugestię, do której odniósł się @qubavip i o nią zapytał
Halman napisał/a:
mentalność jak u motocyklisty...
KtM napisał/a:
Napisał typ z nickiem KTM (marka motopiździków) buhahaahaha
No tak, ty nie masz skrzywienia....
psotny_fiutek napisał/a:
I co cię tak to boli… a to ty ten śmieszny narodowiec nie mam skrzywienia a marka KTM jest jedna z lepszych na świecie, ale ty za głupi jesteś, żeby coś o tym wiedzieć. Idź tam lizać rowa swoim braciom z upadliny
psotny_fiutek napisał/a:
Nie mam, a marka KTM jest jedną z najlepszych na świecie. Za głupi jesteś śmieszny „narodowcu” idź lizać rowy swoim kolegom z upadliny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów