18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Nick Scott
M................n • 2012-05-14, 23:52
Wiem, że nie sadystyczne ani nie śmieszne ale warto zerknąć. Może to zmotywuje kogoś do wzięcia się za siebie?

Cytat:

W sierpniu 1998 Nick Scott miał wypadek, który na zawsze zmienił jego życie. Przednia opona w jego samochodzie eksplodowała a auto przekoziołkowało 5 razy zanim się zatrzymało. Nick został wyrzucony przez szybę. Poważne złamanie kręgosłupa na zawsze przykuło go do wózka inwalidzkiego. Nick na nowo musiał szukać sensu swego życia. I tak trafił na kulturystykę. Założył stowarzyszenie niepełnosprawnych kulturystów. Aktywnie uczestniczy w wystawach i konkursach.

Kilka fotek:
Tutaj jeszcze jako totalna parówa...
Tu już mamy ,,miśka"
A to efekt pracy nad sobą i determinacji.
Zgłoś
bravoteampolska 2012-05-15, 17:12
Ja pierdole naprawdę podziwiam gościa , tak se kiedyś myślałem że jakbym sam wylądował na wózku to ja osobiście psychicznie bym nie wytrzymał , nie dałbym sobie rady , byłaby to dla mnie zbyt duża strata .
Zgłoś
nuker92 2012-05-15, 17:18
oprócz przypakowania został murzynem??
Zgłoś
Kondra 2012-05-15, 17:19 8
Niech pokaże, jak nogi zrobił
Zgłoś
graba 1002 2012-05-15, 17:23 1
Jebać to... koleś ma wyjebany wózek inwalidzki
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2012-05-15, 17:24
Chuj w dupe z taką kulturystyką, bic i klata a pewnie nogi jak u małej dziewczynki, dla mnie to kalectwo...

Ups
Zgłoś
r................7 2012-05-15, 17:44
mirabelek76 napisał/a:

@up taniej gównem się wysmarować

Jesteś rumunem?
Zgłoś
wielkiGornik 2012-05-15, 18:17 1
ciekawe ile w martwym ciągu wyciśnie sadistic.pl/images/smiles/smi1.png

wololo
Zgłoś
Pleso93 2012-05-15, 18:36 3
wielkiGornik napisał/a:

http://www.sadistic.pl/images/smiles/smi1.png

Kopiowanie i wklejanie linków do emotek z tego serwisu... Tego jeszcze nie widziałem
Zgłoś
djpolb 2012-05-15, 18:39
W Polsce ZUS by go uznał za pełnosprawnego
Zgłoś
CezaryS 2012-05-15, 19:17
i tak nie porucha
Zgłoś
garbusak 2012-05-15, 19:32
Jaki efekt determinacji?
Niech się kurwa lepiej zdeterminuje i zacznie chodzić a nie wozi dupe i żre za państwowe.
Zgłoś
�................a 2012-05-15, 19:38
Zajebiste opony ma w tym wózku
Zgłoś
hart 2012-05-15, 19:40
@up porucha, pewnie więcej niż Ty.
Zgłoś
SuperPablo 2012-05-15, 19:50
przynajmniej przed kompem nie siedzi
Zgłoś
Cossmos 2012-05-15, 20:07
Czekam na walke Pudzian vs Nick Scott. Będzie się działo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów