18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Moje nowe "zwierzątko". Nadeszła pora karmienia.

Nawet nie wiecie ile się trzeba namęczyć żeby złapać muchę tak by jej od razu nie zabić.
A czemu nie zabić ? Czemu daję mojemu "paszczakowi" żywe muchy ?
No bo tak....

Jak strawi (24 - 48 h) i otworzy paszczę po nową porcję mięska to zrobię zdjęcie tego co zostało i wstawię w koment.

Muchołówka nie trawi chityny więc powinien ostać się zewnętrzny pancerzyk owada. Tam w jednej z paszcz widać szczątki po poprzednim posiłku. Taki jakiś tam komarowaty coś...

... dobra, tam... kurwa.. sam napiszę. Muza miała być sarkastyczna do sytuacji. Ale jest chujowa. Zaleca się wyłączenie głośników.

"Niebo nie jest miejscem,
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Zgłoś
Pener 2014-09-07, 18:26 42
feel? serio?
Zgłoś
Magicalan 2014-09-07, 18:26
Kumpel kiedyś miał, pamiętam jak się polowało na muchy żeby nakarmić "stworka" Ale tą muzykę mogłeś sobie darować..

"Boże, broń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę"
Zgłoś
Everizon 2014-09-07, 18:28 3
@Magicalan. Szukałem czegoś w sarkazm.. 5 minut szukałem bo jestem leniem. Decydowałem pomiędzy tym a "Ostatnia niedziela"

nie także jest czasem.
-Mewa- Richard Bach
Zgłoś
~Angel 2014-09-07, 18:28 114
da radę wpierdolić 90 kg teściowej?

mogę poporcjować na mniejsze kawałki
Zgłoś
Nihil 2014-09-07, 18:30 209
Roślina jedząca mięso. Chuj w dupę wegetarianom
Zgłoś
Pener 2014-09-07, 18:30 28
Angel napisał/a:

90 kg teściowej?

chyba w głębi serduszka ją kochasz skoro napisałeś jedynie 90kg
Zgłoś
Everizon 2014-09-07, 18:32 1
@Angel. Jak podrośnie i przetestuję na swojej to dam ci znać na priva żebyś ją zaprosił "do znajomych na obiad"

nie także jest czasem.
-Mewa- Richard Bach
Zgłoś
~Angel 2014-09-07, 18:33 44
90 kg to dopiero pierwsza transza
Zgłoś
Samudaripen 2014-09-07, 18:48 2
Już wiem co posadzę babci na grobie
Zgłoś
Everizon 2014-09-07, 18:53 8
@up O dziwo jest w stanie ta roślinka przetrwać w naszych warunkach klimatycznych. Wytrzymuje zimę pod śniegiem. Obumiera z zewnątrz ale na wiosnę od nowa wyrośnie. Na dworze nie trzeba dokarmiać ale potrzebuje wilgoci. Występuje w naturze na podmokłych terenach i na bagnach.... tak więc jak już odwalisz kitę to "no problem". Napisz to w testamencie albo coś

nie także jest czasem.
-Mewa- Richard Bach
Zgłoś
woofer51 2014-09-07, 18:53 1
przed odpaleniem filmu zaleca się wyciszenie/wyłączenie głośników/zatkanie uszu...
Zgłoś
ziomall007 2014-09-07, 19:23
Miałem kiedyś to gówno i jak nakarmiłem muchą, to spleśniało.
Zgłoś
pytolsky 2014-09-07, 19:26
miałem kiedyś dzbanecznik, ale chuj nie chciał żyć, ale przynajmniej był po taniości (jakieś 5 zeta łącznie z doniczką, niekiedy sklepy wyprzedają stare okazy)
Zgłoś
Partyzantka 2014-09-07, 19:28 3
Muzyka idealnie pasuje do sytuacji
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów