📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zjeb genetyczny.
Jakie to piękne . Tak kurwa! Rowerem to leśną dróżką na wycieczkę z dziećmi, a nie kurwa ruch utrudniać wzorem pedalarzy, Piękne!
@janlew Jestem za. Ale tylko w uzasadnionych przypadkach, np jak twoja matka była w ciąży.
@ up była i tak mu się porobiło.
To jest wiejska droga w Anglii (jakich w chuj tam) Generalnie wygląda to trochę inaczej niż u nas więc kobieta jechała sobie przez wieś (gdzie nie ma ścieżek rowerowych i żeby dotrzeć do sklepu trzeba zapierdalać kilka mil) a jakiś pajac ją zepchnął. Jak ktoś to popiera to jest jebnięty.
jebać cioty na rowerkach szczególnie takich co zapieralają w zime (!) czy wy cebulaki w ogóle nie szanujecie swojego życia?
@Pan_Adolf, a chuj Cię moje życie i to kiedy jeżdżę rowerem. Niestety większość patologii siedzących w puszkach nigdy nie zrozumie, że ulica nie jest tylko dla nich.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów