📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
A tak był ładny. Radziecki...
Kabiny w ciezarówkach powinny być na wysokości kabin osobówek. Tak sobie myślę. Dużo osób by przeżyło.
A dużo nie.
A dużo nie.
Srogo mości helman
Hamowanie silnikiem, retarderem, inną ciężarówką , wszystko po to żeby klocków nie zużywać za bardzo.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
A tak był ładny. Radziecki...
Głowa do gory! Czołg i tak trafi na front wygrywać dla matki rossyji.
Halman napisał/a:
czołg jechał na zlot, laweta nie wiadomo gdzie a jeden pepik poszedł do nieba...
Gówno prawda! Pojazd z tyłu był przeciążony, a laweta z czołgiem miała jeszcze trochę miejsca, więc postanowili przerzucić jedno auto na przód. A w czerwonym samochodzie podobno siedział murzyn
Nie powiem. Full pizda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów