📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oj tam przesadzasz. Wyskoczył na moment na piwo. Jeszcze będzie się z tego śmiał.
Butów nie było, kamera ustawiona idealnie, zmieścił się w kadrze, światło oraz ostrość książkowa piwo dla pana od montażu kamer !!
Wygląda jak by juz umarł w locie ze strachu, ciekawe co taki skoczek myśli chwilkę przed pierdolnieciem w glebę. Bo jeśli naprawdę żałuję mimo że się zabił to pójdzie do nieba to nawet może być recepta na wejściówkę
Ci, co walą swojaki to w większości skaczą na nogi. Ten wylądował skacząc "na główkę", więc chyba ten lot to nie była jego własna, przemyślana decyzja...
Kiedyś czytałam taki poradnik/książkę "Jak popełnić samobójstwo", ten zrobił to prawidłowo i skutecznie.
Pytanie do znaFców...
Żeby uzyskać efekt sprężystości jak na filmie, jaki dodatek do betonu trzeba dodać? Mam pomysł na patent produkcyjny - zysk ze sprzedaży do podziału
Żeby uzyskać efekt sprężystości jak na filmie, jaki dodatek do betonu trzeba dodać? Mam pomysł na patent produkcyjny - zysk ze sprzedaży do podziału
trambulator napisał/a:
Pytanie do znaFców...
Plastyfikator polimerowy plus włókno zbrojące PP. Więcej ugiecia bez pęknięcia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów