W Chinach notorycznie dochodzi do ataków terrorystycznych, zachodnie media milczą i widza tylko prześladowania religijne biednych nachodźców...
W Chinach notorycznie dochodzi do ataków terrorystycznych, zachodnie media milczą i widza tylko prześladowania religijne biednych nachodźców...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
维吾尔; chiń. trad. 維吾爾; pinyin Wéiwú'ěr) – grupa etniczna pochodzenia tureckiego, jedna z 55 mniejszości uznanych oficjalnie w Chińskiej Republice Ludowej.
Podstawowe informacje znajdziesz w google i na jutubie. Nie roznoś plotek.
To jak to jest np z Polakami na Białorusi? Nachodźcy czy nie? Chyba jest różnica pomiędzy pływakami z Afryki, a Ujgurami.
Chrzescijan torturuja i morduja do dzisiaj, takze mam spore watpliwosci co do tych atakow terorystycznych
ateizm najbardziej krwawa religia swiata
Masz iq kubelka z KFC
To jak to jest np z Polakami na Białorusi? Nachodźcy czy nie? Chyba jest różnica pomiędzy pływakami z Afryki, a Ujgurami.
Serio? To też trzeba tłumaczyć?
维吾尔; chiń. trad. 維吾爾; pinyin Wéiwú'ěr) – grupa etniczna pochodzenia tureckiego, jedna z 55 mniejszości uznanych oficjalnie w Chińskiej Republice Ludowej.
To, że jest napisane "grupa pochodzenia ..." nie oznacza, że przyjechali tam 20 lat temu. To może oznaczać, że przyszli tam w czasie jakieś wędrówki ludów np. 2500 lat temu. Tak jak Węgrzy i Finowie przybyli do Europy tysiące lat temu i teraz są "nasi".
U na powinno być to samo z krzyżami i kościołami. Jebać watykańską mafię…
Bo ty wolisz meczet i osrany koran nie?
To, że jest napisane "grupa pochodzenia ..." nie oznacza, że przyjechali tam 20 lat temu. To może oznaczać, że przyszli tam w czasie jakieś wędrówki ludów np. 2500 lat temu. Tak jak Węgrzy i Finowie przybyli do Europy tysiące lat temu i teraz są "nasi".
Ty mi nie tłumacz, tylko sam sprawdź...
No i?
W jaki sposób to się odnosi do tego, co napisałem?
Ty mi nie tłumacz, tylko sam sprawdź...
Sprawdziłem.
Dla mnie to już tubylcy, a nie ludność napływowa.
Gimboateista dupa pękła
tak ateizm jest najbardziej zbrodnicza krwawa i antynaukowa religia na swiecie, jedyne co wytwarza to ->
Sowiecki sojuz
komunistyczne chiny
komunistyczna pln korea
komunistyczna kamboze
+/- 60mln ludzi wymordowane w imie tej religi
a do tego totalna zapasc intelektualna i naukowa
u nas ten ateizm mamy w wymiarze teczowej zgnilizny i gender studies
Co ty pierdolisz Ja jestem ateistą a jakoś jestem przeciwny komunizmowi, anty naukowa ? A co jest naukowego w wiarę w typa w kosmosie ? Nie kojarzę by ktoś mordował w imię ateizmu, I nie wspieram tęczowych co najwyżej jestem neutralny. Jak już coś i miał by istnieć jakiś bóg to na pewno nie był by to bóg który jest opisany w książkach gdyż w tychże książkach bożek sobie sam zaprzecza wielokrotnie, wszechwiedzący ale debil
[ Dodano: 2024-08-02, 14:33 ]
Jeśli tylko religia powstrzymuje cię przed czynieniem zła, to bardzo cię proszę, nigdy nie trać wiary! I mówię to jako zatwardziały ateista, we własnym interesie.
Czemu ludzie myślą, że ateizm to nihilizm?
Można w sumie nawet to rozwinąć, jeżeli jesteś dobry tylko dlatego że boisz się kary to ta dobroć jest gówno warta i tym bardziej taka osoba nie zasługuje na "raj" gdyż jest nie szczera w swych intencjach.
Sprawdziłem.
Dla mnie to już tubylcy, a nie ludność napływowa.
No dobrze, a jaki język i jakie prawo obowiązuje w Chinach? Jako państwo suwerenne mogą sami o sobie decydować, czy muszą się dostosować do mniejszości etnicznej jak jewropa?
Co by o tych komuchach nie mówić to braku pragmatyzmu nikt im nie zarzuci. Krótki kaszel - są ataki bo się allahy panoszą? --> wyjebać islam z kraju. Tak proste ....
Komuchy to amatorzy w porównaniu z Japońcami:
1 Muzułmanin nie otrzyma w Japonii obywatelstwa. Japonia jest jedynym krajem, który nie przyznaje muzułmanom obywatelstwa.
2 Muzułmanie nie mają prawa do pobytu stałego.
3 Próba szerzenia islamu jest przestępstwem.
4 Koran jest księga zakazaną. Nie można jej importować. Dostępna jest tylko „adaptowana” wersja po japońsku.
5 Wypełnianie obrzędów jest dozwolone tylko w zamkniętych pomieszczeniach, bez dostępu dla Japończyków.
6 Rozmowy po arabsku są surowo zabronione.
7 Muzułmanin może pracować w Japonii w firmach zagranicznych, tj. japońskie firmy nie przyjmują do pracy osób wyznających islam.
8 Wizy do Japonii przyznają muzułmanom bardzo rzadko. Nawet znamienici lekarze czy naukowcy wyznający islam nie mogą dostać wizy do Japonii.
9 Pracodawca ma prawo bez wyjaśnień zwolnić pracownika, jeśli dowie się o jego muzułmańskiej wierze.
10 Muzułmanom zakazuje się wynajmować domy w Japonii, nie mówiąc już o kupnie na własność.
11 Muzułmańskie szkoły są nielegalne
12 Japonia nie akceptuje praw szariatu.
13 Japonka będąca w związku z muzułmaninem, zostaje uznana za winną i staje się wyrzutkiem społeczeństwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów