W Chinach notorycznie dochodzi do ataków terrorystycznych, zachodnie media milczą i widza tylko prześladowania religijne biednych nachodźców...
W Chinach notorycznie dochodzi do ataków terrorystycznych, zachodnie media milczą i widza tylko prześladowania religijne biednych nachodźców...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ateizm najbardziej krwawa religia swiata
Chrzescijan torturuja i morduja do dzisiaj, takze mam spore watpliwosci co do tych atakow terorystycznych
sprawdź w google
no i jeszcze tu:
youtube.com/watch?v=QnOQgiNVKw0
Chrzescijan torturuja i morduja do dzisiaj, takze mam spore watpliwosci co do tych atakow terorystycznych
Ateizm to religia? To, że ci tak katabas na religii w szkole bajdurzył to nie znaczy, że to prawda.
Ty pierdolnięty jesteś? Ateizm najbardziej krwawy ?¿ Ić z hujem spowrotem zamień się na rozumy.
W Chinach jest inna sytuacja niż w Europie Zach. Muzułmanie to nie nachodźcy, a podbity i zniewolony naród Ujgurów. Chińczycy niszczą meczety, zakazują ich języka i tradycji.
Ci "nachodźcy" ujgurzy to tam raczej u siebie są, nie? Poza tym w tym komuszym kraju każda grupa religijna jest tępiona.
Ujgurzy to nie są żadni 'nachodźcy', tylko lokalna mniejszość etniczna. W Sinciang są u siebie, ale pod okupacją chińskiej partii komunistycznej. Albo jesteś niedouczony, albo bezmyślnie (bo nie podejrzewam, że rozmyślnie) powtarzasz tezy chińsko-ruskiej propagandy, która wykorzystuje słuszny skądinąd strach i niechęć do migrantów.
维吾尔; chiń. trad. 維吾爾; pinyin Wéiwú'ěr) – grupa etniczna pochodzenia tureckiego, jedna z 55 mniejszości uznanych oficjalnie w Chińskiej Republice Ludowej.
Podstawowe informacje znajdziesz w google i na jutubie. Nie roznoś plotek.
维吾尔; chiń. trad. 維吾爾; pinyin Wéiwú'ěr) – grupa etniczna pochodzenia tureckiego, jedna z 55 mniejszości uznanych oficjalnie w Chińskiej Republice Ludowej.
Podstawowe informacje znajdziesz w google i na jutubie. Nie roznoś plotek.
To że są uznani oficjalnie, to nie znaczy że nie są prześladowani. Są i to bardzo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów