Jeszcze poprawił.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeszcze poprawił.
"Nie równa"... No ja pierdole, elementarna wiedza z podstawówki a jednak zbyt zaawansowana
P. S. Piwo za materiał leci...
C0C0JUMBO napisał/a:
"Nie równa"... No ja pierdole, elementarna wiedza z podstawówki a jednak zbyt zaawansowana
Kurwa mogłem sprawdzić.
Na 100% przegładał sadola
Ja nie rozumiem, nawet jak skupiasz wzrok na czymś to widzisz mimowolnie co się w koło dzieje zwłaszcza coś co się porusza i jest kontrastowego koloru...
Ja niewiem oni wszędzie tam maja kamery??
Nieraz ujecie z takiego zadupia ,ze az strach pomyśleć
Nieraz ujecie z takiego zadupia ,ze az strach pomyśleć
tez jestem operatorem tego chujostwa i mialem bardzo podobna sytuacje na szczescie bylo kilka osob obok i zaczelo krzyczec
Jak można nie usłyszeć i nie zauważyć cofającej koparki - silnik werczy, sygnał cofania pika.
Kierowca fadromy czy tam koparki: Kurwa co za debil robił te krawężniki nierówne to takie. O i szosa jakaś wyboista ehhh życie...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów