Indywidualista napisał/a:
hm... czy mogę podejrzewać że przed chwilą dostałeś bana na innym koncie na którym mnie wyzywałeś? Taki baitowy nick masz...
Ja cię nie znam. Miałem tu kiedyś konto, usunąłem, ale wróciłem. A nick taki, bo ile można słuchać o "Polsce dla Polaków" i innych tego typu bzdurach.
discoteq napisał/a:
Taki z Ciebie Polak, jak z kurwy dziewica...
A widzisz, bo mi koło trzeciej nogi latają wszystkie te narodowościowo patriotyczne bzdety. Właśnie między innymi z tego powodu, obok ekonomicznych, zaczęła się ta cała wojna. Duma narodowa? Śmiech na sali. Dumę to czuję z dobrze wykonanej pracy. Ten "rodowity Polak" przeze mnie użyty to był lekki sarkazm, bo ja nie uznaję takich rzeczy. Takie same bzdury jak religie.
neo001 napisał/a:
Skończy się finansowanie, to zobaczysz jaki syf po sobie zostawią. Krótko wzroczność przez ciebie przemawia.
Zobaczymy. Mamy w rodzinie mieszkanie, daliśmy ukraińcom, na do widzenia wszystko pięknie posprzątane, nic nie zepsute. Co to znaczy? Że jest to przykład anegdotyczny, tak jak ten film. Ale jakoś nie widzę, żeby takie akcje były nagminne, jak wielu patriotów próbuje wmówić.