18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Clistwood 2022-02-12, 14:49 24
Pewnie nie słyszał nigdy co hardkorowy koksu mówił- na bicepsy nigdy za dużo to się pozrywają
Zgłoś
dżonyłojlker 2022-02-12, 14:50 7
Ale nagram filmik na internety. Paczta tera, sztanga olimpijska, przeszło 60kg i ja to na bica biera. Oj jak boli, oj jak boli.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Manolito666 2022-02-12, 14:50 1
To raczej zakończył wyczynową karierę. Kompletnie bez sensu.
Zgłoś
jozue 2022-02-12, 14:57 4
Za mało gejoswskiego pompowania nasienia było w dupsko to i zerwało się, wiadomo że w spermie dużo witaminek jest i minerałów i tego zabrakło właśnie
Zgłoś
spiritquake 2022-02-12, 15:13 7
Ja pierdole...dwoch na raz jeszcze nie widzialem
Zgłoś
Dymson30 2022-02-12, 16:13
O kurwa xd
Zgłoś
CrookerS 2022-02-12, 16:29 42
Gdyby pompowal na stojoca z gryfem lamanym smialo by nie jeblo. A tak podporka wylaczyla miesien ramienny i ramienno-promieniowy.
Typ leszcz, sam sie pozamiatal

Nie wytrze juz dupy bez bolu
Zgłoś
dancio1978 2022-02-12, 16:34 12
jozue napisał/a:

Za mało gejoswskiego pompowania nasienia było w dupsko to i zerwało się, wiadomo że w spermie dużo witaminek jest i minerałów i tego zabrakło właśnie

Piszesz bo jesteś ekspertem?
Zgłoś
Ustanack 2022-02-12, 18:19
Ja pierdole ....
Zgłoś
xXx5226 2022-02-12, 18:21 2
Clistwood napisał/a:

Pewnie nie słyszał nigdy co hardkorowy koksu mówił- na bicepsy nigdy za dużo to się pozrywają

61 kg to nie jest duży ciężar.
Zgłoś
Dzisiaj 2022-02-12, 19:12 2
jozue napisał/a:

Twoje bicki pewnie dobrze sie trzymaja... niezle musieli cie koledzy z silowni wkrecic

"Jak chcesz miec duze miesnie i nie chce by Ci sie bicki pozrywaly - musimy napompowac Cie nasieniem w dupe...." oj, ze taki latwowieny jestes
Zgłoś
dennissliwa 2022-02-12, 19:14 1
xXx5226 napisał/a:

61 kg to nie jest duży ciężar.

Poka jak tak robisz
Zgłoś
sylweek 2022-02-12, 19:29 5
Ale ładnie a na drugi dzień
- mamo zrobiłem juuuż
Zgłoś
Heliar 2022-02-12, 22:24
Co za debil do pełnego wyprostu ręce. boli o patrzenia, a zarazem cieszy jak mało co
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów