📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pewnie nie słyszał nigdy co hardkorowy koksu mówił- na bicepsy nigdy za dużo to się pozrywają
Ale nagram filmik na internety. Paczta tera, sztanga olimpijska, przeszło 60kg i ja to na bica biera. Oj jak boli, oj jak boli.
Ja pierdole...dwoch na raz jeszcze nie widzialem
Gdyby pompowal na stojoca z gryfem lamanym smialo by nie jeblo. A tak podporka wylaczyla miesien ramienny i ramienno-promieniowy.
Typ leszcz, sam sie pozamiatal
Nie wytrze juz dupy bez bolu
Typ leszcz, sam sie pozamiatal
Nie wytrze juz dupy bez bolu
jozue napisał/a:
Za mało gejoswskiego pompowania nasienia było w dupsko to i zerwało się, wiadomo że w spermie dużo witaminek jest i minerałów i tego zabrakło właśnie
Piszesz bo jesteś ekspertem?
Clistwood napisał/a:
Pewnie nie słyszał nigdy co hardkorowy koksu mówił- na bicepsy nigdy za dużo to się pozrywają
61 kg to nie jest duży ciężar.
jozue napisał/a:
Za mało gejoswskiego pompowania nasienia było w dupsko to i zerwało się, wiadomo że w spermie dużo witaminek jest i minerałów i tego zabrakło właśnie
Twoje bicki pewnie dobrze sie trzymaja... niezle musieli cie koledzy z silowni wkrecic
"Jak chcesz miec duze miesnie i nie chce by Ci sie bicki pozrywaly - musimy napompowac Cie nasieniem w dupe...." oj, ze taki latwowieny jestes
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów