Spartańczyk przypalany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Spartańczyk przypalany
Czarne małe gówna jebane smoluchy
Jedyne co można z nich zrobić teraz to węgiel
Czarne małe gówna jebane smoluchy
PO CO NAM DZIECI.
Leży żyd na łożu śmierci. Przy nim cała rodzina:
siedmiu synów wraz z synowymi, jeszcze młoda żona,. Żyd mówi:
- zebrałem was tu , bo wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią mi , że wkrótce odejdę na łono Abrahama.
( Chuj wie, co to znaczy "łono Abrahama", ale on naprawdę tak powiedział).
I mówi dalej:
- Kiedy byłem młodym mężem tate powiedział mi, że trzeba mieć dużo dzieci, żeby było komu podać szklankę wody, jak będziesz chory, lub umierający.
I wiecie, co wam powiem, jak tak na was patrzę?
- nie chce mi się pić.
Leży żyd na łożu śmierci. Przy nim cała rodzina:
siedmiu synów wraz z synowymi, jeszcze młoda żona,. Żyd mówi:
- zebrałem was tu , bo wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią mi , że wkrótce odejdę na łono Abrahama.
( Chuj wie, co to znaczy "łono Abrahama", ale on naprawdę tak powiedział).
I mówi dalej:
- Kiedy byłem młodym mężem tate powiedział mi, że trzeba mieć dużo dzieci, żeby było komu podać szklankę wody, jak będziesz chory, lub umierający.
I wiecie, co wam powiem, jak tak na was patrzę?
- nie chce mi się pić.
No no. Jeszcze to babcia pilnowała żeby nasrali na podłogę ale teraz to już amba fatima i bydło.
hodowla kkolejnych pasożytów -luterów- sami rodzice/babcia pierwsi dostają w papę
Mały luter, a przyszły kardiochirurg jeszcze nie wie, że babcię to akurat opłaca się utrzymywać przy życiu jak najdłużej.
Nie słucha się czy babci? Kogo/czego słucha? Babci! Analfabeto pierdolony!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów