📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa... ale kogo to...?
Celebrytka z koziej dupy, największe osiągnięcie to chwalenie się nieumiejętną antykoncepcją i aborcja ze względu na wygodę życiową, oby się nią nie miał kto zając na stare lata i jak będzie zdychać w samotności to się jej przypomni, że mogła mieć dzieciaka, który by ją odwiedzał.
Prawidłowo. Każda wzmianka o niej to promowanie aborcji jako antykoncepcji. Rozumiem aborcję w przypadku gdy dziecko samo nie dałoby rady żyć lub miałoby poważne wady genetyczne. Na gwał jest tabletka '72h po' ale jak się zaszło w ciążę normalnie to trzeba wziąć odpowiedzialność za swoje czyny!
A nie - mam za małę mieszkanie, usunęłam i ulga...
Przecież dla tego dziecka nie ma różnicy czy ktoś je wyskrobał w 3 miesiącu ciąży w macicy czy strzelił w głowę dzień po narodzeniu. Pewnie poza taką że strzał w głowę mniej by bolał.
jaki przybysz?
to ona śpiewała ,,zesraj się a nie daj się,, na koncercie dla tuska
Jak ktoś kiedyś mądrze napisał, o aborcji mam mieszane uczucia. Z jednej strony jest dobra, bo zabija płody, z drugiej chujowa, bo daje kobiecie wybór. Ale nie o tym dziś.
Na chuj lansujecie tego typu chujostwa? Była sobie jakaś panienka, coś śpiewała, chuj wie co, nikt o niej nie słyszał, aż tu nagle wielka kurwa fala lansu i ciągłego pierdolenia o niej, głównie ze środowisk kościelnych. W końcu wcześniej ani o niej, ani o jakiejś tam kurwa nagrodzie którą dostała za skrobankę nawet nie słyszał. Ale dzięki wam ta pani jest dziś bardzo sławna, a wycięcie jej występu i dodatkowo pierdolenie o tym daje jej dużo więcej sławy, niż występ w tvp której i tak nikt nie ogląda. Brawo kurwa wy
Na chuj lansujecie tego typu chujostwa? Była sobie jakaś panienka, coś śpiewała, chuj wie co, nikt o niej nie słyszał, aż tu nagle wielka kurwa fala lansu i ciągłego pierdolenia o niej, głównie ze środowisk kościelnych. W końcu wcześniej ani o niej, ani o jakiejś tam kurwa nagrodzie którą dostała za skrobankę nawet nie słyszał. Ale dzięki wam ta pani jest dziś bardzo sławna, a wycięcie jej występu i dodatkowo pierdolenie o tym daje jej dużo więcej sławy, niż występ w tvp której i tak nikt nie ogląda. Brawo kurwa wy
Bawi mnie ten ośli zachwyt cenzurą
Oni wiedzą lepiej co powinniście oglądać, czytać, myśleć, kto bohater a kto zdrajca. Tak jest wygodniej, nie trzeba się kalać myśleniem, bo to męcząca czynność, na chuj to komu.
Niby mamy 2017 a za parę lat się obudzimy w 1984
Oni wiedzą lepiej co powinniście oglądać, czytać, myśleć, kto bohater a kto zdrajca. Tak jest wygodniej, nie trzeba się kalać myśleniem, bo to męcząca czynność, na chuj to komu.
Niby mamy 2017 a za parę lat się obudzimy w 1984
Kolejny temat godny sadola
Powtarzam to od miesięcy - prawa i lewa strona może podać sobie rękę.
@up
Najlepiej wsadzić ich wszystkich do jakiegoś ringu i dać im piły łańcuchowe niech się nawzajem pozarzynają ku uciesze sadoli i nasycenie harda zacnym materiałem
Najlepiej wsadzić ich wszystkich do jakiegoś ringu i dać im piły łańcuchowe niech się nawzajem pozarzynają ku uciesze sadoli i nasycenie harda zacnym materiałem
Jak widze te kato-komentarze to to powiem wam jedno koniobijce , nie trzepcie kapucyna bo to jak aborcja
boogiehash napisał/a:
Jak widze te kato-komentarze to to powiem wam jedno koniobijce , nie trzepcie kapucyna bo to jak aborcja
Jak żyd wali konia, to to jest Holocaust. Giną miliony.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów