Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
, świat zza kierownicy BMW wygląda zupełnie inaczej, tam granice fizyki są przesunięte a zmysły bardziej wyostrzone.
Co ty ćpasz?
To samo można powiedzieć o Alfie 156 2.5 V6, czaisz?
Alfa, po przejażdżce po mieście 100 km/h, musi dwa tygodnie w warsztacie stać.
Jak kurwa zazdrość, mam wam zazdrościć BMW z 1990 roku ? Wole sobie kupic starego mercedesa, niż dojebane BMW od niemieckich nastolatków którym rodzice kupili, zeby sobie poszaleli, a reszta zaoszczędzonej kasy przeznaczyć na jakiś wyjazd po UA, Rus...
Zresztą JEBAĆ PUSZKARZY ! :p
Nieudany. Przymiotnik...
Sam jesteś przymiotnik.
To jest imiesłów (a dokładniej przymiotnikowy, czyli forma czasownika).
I racja, wszystkie imiesłowy przymiotnikowe pisze się łącznie z "nie", ale nie wszystkie przymiotniki pisze się łącznie z "nie".
To nie prowokacja, sam mam BMW i widzę jak zawistni są kierowcy wyrobów samochodopodobnych, zobaczy BMW to nie odpuści, przyspieszanie jak ich wyprzedzam, nie wpuszczanie z podporządkowanej czy podpuszczanie na światłach.
Czasem czuję się prześladowany na drodze właśnie z powodu posiadania BMW, zazdrość straszna rzecz a cebulaki po prostu nie mają pojęcia jak się jeździ BMW, BMW ma taką przyczepność, takie hamulce i precyzję prowadzenia i jest tak bezpieczne/twarde, że moim zdaniem nawet jadąc 100 km/h po mieście BMW jest bezpieczniej niż jadąc 50 km/h fiatem bo BMW szybciej zahamuje albo ominie bez problemu przeszkodę itp. szkoda, że inni tego nie rozumieją, świat zza kierownicy BMW wygląda zupełnie inaczej, tam granice fizyki są przesunięte a zmysły bardziej wyostrzone.
Sam niedojdo jesteś burak. Każdy idiota, który nazywa Polaków cebulakami to powinien od ojca dostać takie lanie, że przez miesiąc siadając miałby łzy w oczach. Niewychowany wieśniak.
Wkurwia mnie już to wyzywanie od trollów, nie ma jak odeprzeć argumentów to pozostaje gimbusiarskie wyzywanie od trolli.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów