Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swoja drogą szkoda Lublina.
Kierowca Lublina to typowy cebulak, widzi, że chłopaki mają BMW i się bawią to od razu załącza mu się zazdrość, że maja lepiej, mogą czerpać radość z życia, stać ich więc musi im dowalić i popsuć zabawę przy okazji wykrzykując swoje frustracje.
Dobra prowokacja
Czasem czuję się prześladowany na drodze właśnie z powodu posiadania BMW, zazdrość straszna rzecz a cebulaki po prostu nie mają pojęcia jak się jeździ BMW, BMW ma taką przyczepność, takie hamulce i precyzję prowadzenia i jest tak bezpieczne/twarde, że moim zdaniem nawet jadąc 100 km/h po mieście BMW jest bezpieczniej niż jadąc 50 km/h fiatem bo BMW szybciej zahamuje albo ominie bez problemu przeszkodę itp. szkoda, że inni tego nie rozumieją, świat zza kierownicy BMW wygląda zupełnie inaczej, tam granice fizyki są przesunięte a zmysły bardziej wyostrzone.
Czasem czuję się prześladowany na drodze właśnie z powodu posiadania BMW, zazdrość straszna rzecz a cebulaki po prostu nie mają pojęcia jak się jeździ BMW.
sam mam BMW, ale nie czuję się przez to prześladowany choć widzę niejednokrotnie pogardliwe spojrzenia jakbym był bandytą
BMW ma taką przyczepność, takie hamulce i precyzję prowadzenia i jest tak bezpieczne/twarde, że moim zdaniem nawet jadąc 100 km/h po mieście BMW jest bezpieczniej niż jadąc 50 km/h fiatem
To samo można powiedzieć o Alfie 156 2.5 V6, czaisz? O Alfie, która jest w 70% Fiatem ale widać nie miałeś okazji przejechać się taką Alfą 156 (nie mówiąc o wersji GTA) czy Saabem 9-5 2.3 turbo. Nazywasz innych cebulakami a sam pokazujesz jakim jesteś burakiem. Nie różnisz się niczym od wieśków, dla których najlepszym samochodem na świecie jest pastuch 1.9 tdi, Ty też jesteś zaślepiony jedyną słuszną marką, choć niczym innym w życiu pewnie nie jeździłeś i nie masz porównania. A używanie wyrazu "cebulactwo" to wyraz zaburzeń umysłowych.
świat zza kierownicy BMW wygląda zupełnie inaczej, tam granice fizyki są przesunięte a zmysły bardziej wyostrzone.
taaa... ty właśnie reprezentujesz ten świat, to jest taki świat jak na 90% filmików z bmw...
zazdrosny kierowca? niech sobie znajdą prywatny teren, ewentualnie wynajmą jakiś tor lub znajdą opuszczony plac przy jakiejś opuszczonej fabryce i niech tam sobie ćwiczą prostowanie fałd na mózgu, a z publicznych dróg i prywatnych parkingów niech spierdalają...
widzi, że chłopaki mają BMW i się bawią to od razu załącza mu się zazdrość
Zaiste, za każdym razem gdy podjeżdżam pod światła i widzę 20 letnie BMW na stalówkach z łysymi oponami to bierze mnie taka zazdrość, że chyba 10 wezmę 1/3 wypłaty i sobie takie BMW kupię.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów